foto

Anne Lucas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Důvěrný styk (TV film)
1983 Skin Deep (TV film)

TV seriály

2005 Headland (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1981 Holiday Island (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)
1976 Young Doctors, The (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Dynasty (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky