foto

Miriam Brochová

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Jonáš, Melicharová a pavilon (TV film)
1987 Domek (TV film)
1986 Cena medu
1983 Zámek Nekonečno
1982 Babička se zbláznila (TV film)
1980 Chvíle pro píseň trubky (TV film)

TV seriály

1988 Druhý dech (TV seriál)
A byla svatba veliká (E07)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Moje druhá první láska (E05)
Válka si nevybírá (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky