foto

Herma Koehn

  • nar. 16.9.1944 (75 let)
    Kleinheubach, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eine verhängnisvolle Nacht (TV film)
2009 Soul Kitchen
2007 Tatort - Liebeshunger (TV film)
2005 Die Diebin und der General (TV film)
Pašák - Bezesné noci (TV film)
2004 Druhé líbánky (TV film)
2003 Místo činu - Slunce a bouře (TV film)
Ohnsorg Theater - Ein Fall fürs Himmelbett (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Jenny’s Rezept (divadelní záznam)
Tochter meines Herzens (TV film)
2001 Ohnsorg Theater - Der Goldene Anker (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Reif für Rimini (divadelní záznam)
2000 Ohnsorg Theater - Blütenzauber (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der letzte Wille (divadelní záznam)
1999 Wut im Bauch (TV film)
1998 Na tenkém ledě (TV film)
Ohnsorg Theater - Frau Sperlings Raritätenladen – Bilder machen Leute (divadelní záznam)
1997 Guppies zum Tee (TV film)
Ohnsorg Theater - In Luv und Lee die Liebe (divadelní záznam)
1996 Alles außer Mord - Das blonde Gift (TV film)
1995 Die Brandstiftung (TV film)
Ohnsorg Theater - Herzklabastern (divadelní záznam)
1993 Ohnsorg Theater - Manda Voss wird 106 (divadelní záznam)
1992 Ohnsorg Theater - Allens in'n Griff (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Pension Sünnenschein (divadelní záznam)
1991 Ohnsorg Theater - Na sowas (divadelní záznam)
1990 Ohnsorg Theater - Die spanische Fliege (divadelní záznam)
1989 Ohnsorg Theater - Ein Mann ist kein Mann (divadelní záznam)
1988 Ohnsorg Theater - Ein Matjes singt nicht mehr (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Familie Schlapphoff (divadelní záznam)
1987 Ohnsorg Theater - Kramer Kray (divadelní záznam)
1985 Ohnsorg Theater - Brand-Stiftung (divadelní záznam)
1984 Ohnsorg Theater - Oh, diese Eltern! (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Die fröhliche Tankstelle (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Gute Nacht Frau Engel (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Schmuggelbrüder (divadelní záznam)
1982 Ohnsorg Theater - Das Piratenstück (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Eine Frau für den Klabautermann (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Verteufelte Zeiten (divadelní záznam)
1981 Kudenow oder An fremden Wassern weinen (TV film)
Ohnsorg Theater - Kollege Generaldirektor (divadelní záznam)
1980 Ohnsorg Theater - Das Naturtalent (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Vom Fischer und seiner Frau (divadelní záznam)
1979 Ohnsorg Theater - Der politische Bock (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Heiratsschwindel (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mit Gefühl und Wellenschlag (divadelní záznam)
1978 Ohnsorg Theater - Cowboys, Quiddjes und Matrosen (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der Etappenhase (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Und oben wohnen Engels (divadelní záznam)
1977 Ohnsorg Theater - Die Königin von Honolulu (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Petrus gibt Urlaub (divadelní záznam)
1976 Nordsee ist Mordsee
1975 Ohnsorg Theater - Frau Pieper lebt gefährlich (divadelní záznam)
1974 Ohnsorg Theater - Das Sympathiemittel (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Michel und Michaela (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Tratsch im Treppenhaus (divadelní záznam)
1973 Ohnsorg Theater - Brand-Stiftung (divadelní záznam)
1971 Ohnsorg Theater - Jonny der Dritte (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Mein Mann, der fährt zur See (divadelní záznam)
1970 Ohnsorg Theater - Schmuggelbrüder (divadelní záznam)
1969 Ohnsorg Theater - Landleben (divadelní záznam)
1968 Ohnsorg Theater - Strandräuber (divadelní záznam)

TV seriály

2000 Pašák (TV seriál)
1999 Trojice pro život (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Frauen morden leichter (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Wir 13 sind 17 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die Treuhänderin (TV film)
2006 Unser Reigen (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Ohnsorg Theater - Alles oder nichts (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky