foto

Michaela Maurerová

  • nar. 29.9.1979 (38 let)
    Havířov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato rodačka z Havířova se narodila v roce 1979. Ve filmu se objevila již v raném dětství. Byl to film POSLEDNÍ MOTÝL od režiséra Karla Kachyni. Začlo jí to bavit natolik, že hned věděla, čím se chce stát. Po úspěšném vystudování gymnázia se přihlásila na DAMU, kam ji hned přijali. Michaela byla velmi průbojná a hodně vyhledávala společnost, kde se cítila nejlépe. Začala se věnovat moderování magazínu pro teenagery Letadlo v ČT a hudebních hitparád v TV Prima a na TV Óčko.

Po ukončení DAMU se angažovala v Městských divadlech pražských. Hostovala také v divadle Bez zábradlí a v Divadle na Vinohradech. K vidění byla též ve filmech - ELIXÍR A HALÍBELA, EXPERTI a inscenacích, např. PF 77, LAKOMEC, CESTA DO VÍDNĚ A ZPĚT.

V dnešní době je k vidění v nekonečném seriálu ULICE na TV Nova, kde hraje ztřeštěnou kadeřnici Digi. Věnuje se nadacím, které podporují děti v dětských domovech a spolupracuje také s časopisem Bravo Girl, kde se věnuje poradně pro mladá děvčata.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

Filmy

2013 Stopy života - Dívčí sen (TV film)
2009 Líbáš jako Bůh
2007 Cesta do Vídně a zpátky (TV film)
Muž a stín (TV film)
2006 Experti
2005 Až kohout snese vejce (TV film)
2004 I ve smrti sami (TV film)
Nadměrné maličkosti: Nehoda (TV film)
2003 Drátařík a hruška moudrosti (TV film)
Lakomec (TV film)
P.F. 77 (TV film)
2002 Adam a Eva (studentský film)
Waterloo po česku
2001 ELFilm (studentský film)
Elixír a Halíbela (TV film)
Ta třetí (TV film)
Vůně vanilky (TV film)
1990 Poslední motýl

TV seriály

2014 První republika (TV seriál)
Štvanice (S01E22)
Sbohem a odpusťte (S01E21)
Eskamotér (S01E20)
další epizody (20)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boxer (S04E10)
2012 Život je ples (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2010 13. komnata Michaely Maurerové (TV film)
2003 Auto je zbraň

TV pořady

2016 Hvězdná párty (TV pořad)
2014 Bedekr (TV pořad)
Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Tamtam (TV pořad)
2011 Pološero (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
2003 Hitzone (TV pořad)
2001 Letadlo (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Sama doma (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace