foto

Jan Zadražil

  • nar. 5.11.1975 (41 let)
    Řež, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Absolvent Státní konzervatoře v Praze, působil a působí v řadě pražských i mimopražských divadel (např. Veselé skoky, Strašnické Divadlo, Divadlo Na Fidlovačce, Divadlo Na Vinohradech, F.X. Šaldy v Liberci, Pod Palmovkou, Jiřího Wolkera, U Hasičů, Středočeské divadlo v Kladně, Jihočeské divadlo v Českých Budějovicích, Divadlo Husa na provázku, Ta Fantastika, Divadlo V Řeznické). Hraje také v kapele Moje řeč.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2015 Divnolidi (studentský film)
2014 Rakvičky a věnečky (studentský film)
2013 Přijde letos Ježíšek?
Roznese tě na kopytech (TV film)
Sheldon a jeho matka paní Levinová (divadelní záznam)
2012 Balada pro banditu (divadelní záznam)
Labyrint
2010 Bludičky (TV film)
2009 O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
Proměny
Sněžná noc (TV film)
Zemský ráj to napohled
2008 O bílé paní (TV film)
Vy nám taky, šéfe!
2003 Drátařík a hruška moudrosti (TV film)
Nepodepsaný knoflík (TV film)
1996 Máčo & Líba (studentský film)

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Staré hříchy (S02E07)
Na scestí (S02E06)
další epizody (6)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Výbuch (S03E09)
Konec starých časů (S03E08)
Cena fair play! (S03E06)
další epizody (7)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
další epizody (19)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Návrat staré lásky (E05)
Opožděná vražda (E04)
další epizody (6)
Znamení koně (TV seriál)
Dozrál čas (S02E04)
Nový úsvit (S02E03)
Finta (S02E02)
další epizody (4)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (E12)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Manželská tonutí (TV seriál)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)

Dokumentární

2016 Divadlo v Řeznické (TV film)

TV pořady

2012 Srdce pro děti 2012 (TV pořad)
2011 Bubo bubo (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace