foto

Amy E. Duddleston

  • nar. 3.6.1965 (54 let)
    Tucson, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Návrat domů
2014 Rosemary's Baby (TV film)
2012 Noc v letadle
2010 Almost Kings
2008 Prázdniny za všechny prachy
Umírající zvíře
2007 Maminčin mazánek
2006 Alibi
Beautiful Ohio
2004 Dlouhá cesta zpátky
Pampeliška
2003 Who Killed the Idea?
2002 Bombakšeft
Laurel Canyon
Time for Dancing, A
2001 Ztracený rok (TV film)
1999 Co vlastně ženy chtějí?
1998 Psycho
Vrcholné umění

TV seriály

2019 The Umbrella Academy (TV seriál)
Extra Ordinary (S01E03)
2018 Vida (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Head Full of Snow (S01E03)
When We Rise (TV seriál)
Shut Eye (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E10)
Purple Hearts (S02E07)
Are You Listening? (S02E04)
další epizody (4)
The Last Tycoon (TV seriál)
Oscar, Oscar, Oscar (E09)
A Brady-American Christmas (E06)
More Stars Than There Are in Heaven (E03)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Real World (E13)
Figmo (E09)
Wingman (E06)
další epizody (4)
Scream (TV seriál)
The Dance (S01E09)
Wicked City (TV seriál)
2013 Dexter (TV seriál)
Ten starý Dexter (S08E11)
Už tam budem? (S08E08)
Vařila myšička kašičku (S08E05)
další epizody (4)
2012 Jane by Design (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Buldok (S02E11)
Ven z rezervace (S02E08)
Duchové minulosti (S02E05)
další epizody (4)
Dexter (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S07E11)
Argentina (S07E08)
Do hloubky (S07E05)
další epizody (4)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Pohřešovaný (S01E11)
Obstrukce (S01E08)
další epizody (6)
2010 V odborné péči (TV seriál)
Adele - týden 7. (S03E28)
Adele - týden 6. (S03E24)
Adele - týden 5. (S03E20)
další epizody (7)
2006 Velká láska (TV seriál)
Oslava pro Betty (S01E09)
Robertin pohřeb (S01E06)
Zatmění (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace