foto

František Derfler

  • nar. 12.2.1942 (75 let)
    Plzeň, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2010 Bloudím
2005 Království potoků (TV film)
2004 Modrý kámen (TV film)
2001 Tuláci (TV film)
1999 Carův kurýr (TV film)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
Právo na smrt (TV film)
1995 Posel (TV film)
Valčík na uvítanou (TV film)
1994 Návrat do cizí země (TV film)
1991 Černá Fortuna (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
1986 Případ žárlivého muže (TV film)
1985 Zlatý drak (TV film)
1983 Komtesa Mary (TV film)
O chytrém šachovi (TV film)
1981 Útěk (TV film)
Vašíček a lesní muži (TV film)
1980 Draußen im Heidedorf (TV film)
1979 Hedvika (TV film)
1978 Balada pro banditu
1977 Chlapi jak se patří (TV film)
Prokop Diviš (TV film)
Případ hodného vedoucího (TV film)
1975 Am Ende der Welt
1966 Blaulicht - Ein Mann zuviel (TV film)
1965 Blaulicht - Auftrag Mord (TV film)
1963 Handlíři
Začít znova

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2003 Strážce duší (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Narodil se Kristus Pán (S01E13)
Směšný vrah (S01E06)
Krkatá bába (S01E05)
další epizody (4)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)

Dokumentární

2013 divoČINY
2011 Dlouhý srpen Jiřího Krejčíka (TV film) - vyp.
2007 Podle práva (TV seriál)
2004 Myšlení vody (TV film) - vyp.
1998 Milý příteli Martinů (TV film)
1995 Růžemi navštívený (TV film)
1993 Milivoj Husák (TV film) - vyp.
1991 Legenda o princezně Anežce (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace