foto

David Rowe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2003 Travelling Light
1998 Meteority! (TV film)
1997 Tlapka
1995 Blue Murder (TV film)
1992 U Frankieho (TV film)
1990 Dokud jsi tu byl
1989 Sbohem, králi
1987 Lehká jízda
1983 Divoká kachna
Winds of Jarrah, The

TV seriály

1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1988 A Dangerous Life (TV seriál)
1987 Harp in the South, The (TV seriál)
Poor Man's Orange (TV seriál)
1986 Velká sázková loupež (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2002 Tempe Tip
2001 Moloch
2000 Scratch

TV seriály

1994 Over the Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky