foto

Lukáš Příkazký

  • nar. 5.3.1985 (32 let)
    Hodonín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lukáš se narodil 5.3.1985 ve Strážnici Františku a Ireně Příkazkým. Vystudoval herectví na konzervatoři v Brně a na DAMU v Praze, kde ho učili Alois Švehlík a Eva Salzmannová.

Zahrál si v mnoha filmech a několika seriálech. Objevil se v jedné z vánočních pohádek Kdyby byly ryby (2014). Jeho zatím poslední pohádkovou rolí byl princ Bartoloměj v pohádce Sedmero krkavců (2015). Objevil se také na Shakespearovských slavnostech.

Momentálně účinkuje v Divadle na Vinohradech.

ryccoly

Herecká filmografie

Filmy

2016 Benny (studentský film)
Manžel na hodinu
Sádra
2015 Cizí příbuzní (studentský film)
Sedmero krkavců
Ta pravá (studentský film)
2014 Andělé všedního dne
Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
Kdyby byly ryby (TV film)
2013 Blonďatá bestie v blázinci (divadelní záznam)
Hořící keř
L. H. (studentský film)
Separace (studentský film)
2012 Framed (studentský film)
Karaoke (studentský film)
Modrý tygr
Romantik (studentský film)
2011 Blonďatá bestie (divadelní záznam)
50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
2009 Rytmus v patách (TV film)
Zoufalci
2008 Nestyda
Rudý baron
Sofie a ukradený poklad (TV film)
Šejdrem (TV film)
2006 Swingtime (TV film)
2005 Stopy v kalužích (amatérský film)
2003 Dědictví slečny Innocencie (TV film)

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Poslední sbohem (S01E04)
2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
Zázrak (E09)
další epizody (4)
Mazalové (TV seriál)
Večeře s Draculou (S01E04)
Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (8)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Policajt na odstřel (S01E08)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Chudák skřítek Melichar (S01E02)
Osamělost (S01E01)
Škoda lásky (TV seriál)
Srdce ženy (S02E06)
2013 PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Sanitka 2 (TV seriál)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
Zachraň se, kdo můžeš (E08)
Jak opravit maminku (E06)
Tatínek na objednávku (E04)
další epizody (4)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pohřbená zaživa (S03E03)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Lucka (E06)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)

Dokumentární

2015 Film o filmu: Sedmero krkavců

TV pořady

2016 Kvůli čeho? (TV pořad)
2014 Mezi půlky (TV pořad)
2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Donaha: Příběh z křídel (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace