foto

Lukáš Příkazký

  • nar. 5.3.1985 (35 let)
    Hodonín, Československo

Biografie

český divadelní, filmový a televizní herec. Vystudoval herectví na brněnské konzervatoři a poté DAMU, kde absolvoval v roce 2010. V letech 2008 až 2010 působil v Městských divadlech pražských  od roku 2010 byl v angažmá Divadla na Vinohradech. Od 1. září 2018 je členem souboru Dejvického divadla.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mlsné medvědí příběhy
Případ mrtvého nebožtíka
Štěstí je krásná věc
2019 Hurá na pohádky
Na lanýže!
2018 Balada o pilotovi (TV film)
Ten, kdo tě miloval
2017 8 hlav šílenství
Do hrobu (studentský film)
Přání k mání
Zlatý devadesátky (studentský film)
2016 Benny (studentský film)
Manžel na hodinu
Sádra
2015 Cizí příbuzní (studentský film)
Furiant (studentský film)
Sedmero krkavců
Ta pravá (studentský film)
2014 Andělé všedního dne
Kdyby byly ryby (TV film)
2013 Hořící keř (TV film)
L. H. (studentský film)
Separace (studentský film)
2012 Framed (studentský film)
Karaoke (studentský film)
Modrý tygr
Romantik (studentský film)
2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
2009 Rytmus v patách (TV film)
Zoufalci
2008 Nestyda
Rudý baron
Sofie a ukradený poklad (TV film)
Spiknutí
Šejdrem (TV film)
2007 Konflikt
Swingtime (TV film)
2005 Stopy v kalužích (amatérský film)
2003 Dědictví slečny Innocencie (TV film)

TV seriály

2020 Specialisté (TV seriál)
V přímém přenosu (S04E25)
Domove, sladký domove (S04E24)
Z dobré rodiny (S04E19)
2019 Specialisté (TV seriál)
Párty (S04E06)
Fair Trade (S04E05)
Podlé motivy (S03E30)
Temný Kraj (TV seriál)
Kejklíři - 2. část (S02E10)
Kejklíří - 1. část (S02E09)
Rapl (TV seriál)
Dobro došli! (S02E13)
Ryba smrdí od hlavy (S02E12)
Cvokhaus (S02E11)
další epizody (13)
2018 Stylista (TV seriál)
Festival ve Varech (E08)
Létající pes (E01)
Vesničan (TV seriál)
Pátek třináctého (E09)
František (E01)
Štafl (TV seriál)
Pěkně postaru (E09)
Noční jízda (E08)
Petiční stánek (E07)
další epizody (9)
2017 Specialisté (TV seriál)
Poslední sbohem (S01E04)
2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2014 Mazalové (TV seriál)
Večeře s Draculou (S01E04)
Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (8)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Policajt na odstřel (S01E08)
Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
Zázrak (E09)
další epizody (4)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Chudák skřítek Melichar (S01E02)
Osamělost (S01E01)
Škoda lásky (TV seriál)
Srdce ženy (S02E06)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Sanitka 2 (TV seriál)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
Zachraň se, kdo můžeš (E08)
Jak opravit maminku (E06)
Tatínek na objednávku (E04)
další epizody (4)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Ananas (E11)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pohřbená zaživa (S03E03)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Lucka (E06)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)

Dokumentární

2020 Jak se dělá vražda
2019 13. komnata (TV seriál) - a.z.
13. komnata Petra Baťka (S15E18) - a.z.
2015 Film o filmu: Sedmero krkavců

Hudební videoklipy

2018 Michal Hrůza ft. Anna K. - Ten, kdo tě miloval (hudební videoklip) - a.z.
2014 Donaha: Příběh z křídel (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2017 Hašler... (divadelní záznam)
2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
2013 Blonďatá bestie v blázinci (divadelní záznam)
2011 Blonďatá bestie (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

Host

TV pořady

2016 Kvůli čeho? (TV pořad)
2014 Mezi půlky (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)

Fanoušci tvůrce