foto

Lukáš Příkazký

  • nar. 5.3.1985 (33 let)
    Hodonín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

český divadelní, filmový a televizní herec. Vystudoval herectví na brněnské konzervatoři a poté DAMU, kde absolvoval v roce 2010. V letech 2008 až 2010 působil v Městských divadlech pražských  od roku 2010 byl v angažmá Divadla na Vinohradech. Od 1. září 2018 je členem souboru Dejvického divadla.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balada o pilotovi (TV film)
Ten, kdo tě miloval
2017 8 hlav šílenství
Do hrobu (studentský film)
Hašler... (divadelní záznam)
Zlatý devadesátky (studentský film)
2016 Benny (studentský film)
Manžel na hodinu
Sádra
2015 Cizí příbuzní (studentský film)
Furiant (studentský film)
Sedmero krkavců
Ta pravá (studentský film)
2014 Andělé všedního dne
Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)
Kdyby byly ryby (TV film)
2013 Blonďatá bestie v blázinci (divadelní záznam)
Hořící keř (TV film)
L. H. (studentský film)
Separace (studentský film)
2012 Framed (studentský film)
Karaoke (studentský film)
Modrý tygr
Romantik (studentský film)
2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)
Blonďatá bestie (divadelní záznam)
2009 Rytmus v patách (TV film)
Zoufalci
2008 Nestyda
Rudý baron
Sofie a ukradený poklad (TV film)
Šejdrem (TV film)
2006 Swingtime (TV film)
2005 Stopy v kalužích (amatérský film)
2003 Dědictví slečny Innocencie (TV film)

TV seriály

2018 Stylista (TV seriál)
Festival ve Varech (E08)
Létající pes (E01)
Vesničan (TV seriál)
Pátek třináctého (E09)
František (E01)
Štafl (TV seriál)
Pěkně postaru (E09)
Noční jízda (E08)
Petiční stánek (E07)
další epizody (9)
2017 Specialisté (TV seriál)
Poslední sbohem (S01E04)
2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2014 Mazalové (TV seriál)
Večeře s Draculou (S01E04)
Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (8)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Policajt na odstřel (S01E08)
Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
Zázrak (E09)
další epizody (4)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Chudák skřítek Melichar (S01E02)
Osamělost (S01E01)
Škoda lásky (TV seriál)
Srdce ženy (S02E06)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Sanitka 2 (TV seriál)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
Zachraň se, kdo můžeš (E08)
Jak opravit maminku (E06)
Tatínek na objednávku (E04)
další epizody (4)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Ananas (E11)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pohřbená zaživa (S03E03)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Lucka (E06)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)

Dokumentární

2015 Film o filmu: Sedmero krkavců

TV pořady

2016 Kvůli čeho? (TV pořad)
2014 Mezi půlky (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Vínečko (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Donaha: Příběh z křídel (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace