foto

Susan Shipton

  • nar. 1958
    Toronto, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Čestný host
2018 Backstabbing for Beginners
2016 Burn Your Maps
2015 Forsaken
2014 The Captive
2013 Ďáblův uzel
2012 Titanic (TV film)
2011 Breakaway
2010 Barneyho ženy
2009 Pan Nikdo
Pokušení
2008 Obdiv
Rocket
2007 Chacun son cinéma
Co život dal a vzal (TV film)
Snídaně se Scotem
Superlhář
2005 Pravda nebo lež
2004 Americká děvčata: Samantha (TV film)
Božská Julie
2003 Neprůstřelný plán
2002 Ararat
The Man Who Saved Christmas (TV film)
Too Young to Be a Dad (TV film)
2000 Možné světy
Tragédie letu 111 (TV film)
1999 Feliciina cesta
1998 Skandální příběh Jacqueline Susannové (TV film)
Vášeň a zrada
1997 Love and Death on Long Island
Sladké zítřky
Učitelka snědla můj domácí úkol
1996 Turning April
1995 Harlequin 6 - Probuzení (TV film)
When Night Is Falling
1994 Doktor Mesmer
Exotica
Životy dívek a žen (TV film)
1993 I Love a Man in Uniform
Lotus Eaters, The
1992 To teda byla noc
1991 Odhadce

TV seriály

2018 Břemeno pravdy (TV seriál)
Wake Up Call (S01E01)
2017 Bellevue (TV seriál)
The Man Behind the Curtain (E07)
Hello Little Light (E04)
He's Back (E02)
The Expanse (TV seriál)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
Paradigm Shift (S02E06)
2016 The Expanse (TV seriál)
Salvage (S01E08)
Back to the Butcher (S01E05)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
The Big Empty (S01E02)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)

Dokumentární

2012 Flight of the Butterflies
Titanic (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky