foto

Zayne Emory

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 American Pie Presents: Girls' Rules
2018 Brimming with Love (TV film)
2016 Maximum Ride - Experimentální děti
2015 Little Loopers
2011 Bláznivá, zatracená láska

TV seriály

2020 Zelenáč (TV seriál)
Now and Then (S02E12)
Goldbergovi (TV seriál)
Pretty in Pink (S07E23)
Dave Kim's Party (S07E15)
2019 Zelenáč (TV seriál)
Clean Cut (S02E08)
Tough Love (S02E05)
Flesh and Blood (S01E10)
Goldbergovi (TV seriál)
Dana's Back (S07E02)
This is This is Spinal Tap (S06E20)
8-Bit Goldbergs (S06E19)
další epizody (5)
2018 Zelenáč (TV seriál)
The Ride Along (S01E07)
Runaways (TV seriál)
Doomsday (S01E09)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm Making Up for Lost Time (S04E04)
Goldbergovi (TV seriál)
Bachelor Party (S06E09)
You Got Zuko'd (S06E02)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
3:00 p.m.-4:00 p.m. (E04)
2:00 p.m.-3:00 p.m. (E03)
1:00 p.m.-2:00 p.m. (E02)
další epizody (4)
Runaways (TV seriál)
Fifteen (S01E04)
Reunion (S01E01)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Getting Over Jeff (S03E07)
Josh is Irrelevant (S03E06)
I Never Want to See Josh Again (S03E05)
další epizody (4)
2016 Supergirl (TV seriál)
Manhunter (S01E17)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
My First Thanksgiving with Josh! (S01E06)
I Hope Josh Comes to My Party! (S01E03)
Josh's Girlfriend Is Really Cool! (S01E02)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Larryho manželka (S05E03)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
A Beautiful Mess (S02E04)
2011 Farma Rak (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
But at Last Came a Knock (S01E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nezvěstní (S10E10)
2010 Na parket! (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The Children's Parade (S05E22)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Co kdyby... (S06E11)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Syn vraha (S05E02)
2005 Closer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky