foto

Fritz von Friedl

  • nar. 17.4.1941 (78 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aus dem Archiv: Chris Lohner (TV film)
Inga Lindström: Tajemství rodu Nordquistů (TV film)
2015 Der nackte Wahnsinn (TV film)
2011 Der Wettbewerb (TV film)
2010 Auftrag in Afrika (TV film)
Heimat zu verkaufen (TV film)
2006 Řeka pravdy (TV film)
2004 Die dritte Minute
Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
1998 Kleine Semmeln
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1980 Maria Theresia (TV film)
1979 Leutnant Gustl (TV film)
1974 Plus minus null (TV film)
1970 Das gelbe Haus am Pinnasberg
Maximilian von Mexiko (TV film)
Scheibenschießen (TV film)
1969 Die Kleinbürgerhochzeit (TV film)
Marinemeuterei 1917 (TV film)
1966 Minister gesucht (TV film)
1962 Alpenkönig und Menschenfeind (TV film)
Lulu
1961 Der erste Frühlingstag (TV film)
1958 Der Page vom Palast-Hotel
1955 The Lone Climber
1954 Der rote Prinz
Verliebte Leute
1953 Du bist die Welt für mich
Pünktchen und Anton
1952 Frühlingsstimmen
Ideale Frau gesucht
1951 Der fidele Bauer
Wenn eine Wienerin Walzer tanzt

TV seriály

2012 Otec Braun (TV seriál)
Peněz se nenasytí (E20)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Kuppelei (S01E09)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Pod ulicemi Vídně (S01E13)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Junger Herr auf altem Hof (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1966 Ulrich und Ulrike (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

2012 Jih Itálie rozumí sopkám (TV film) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace