foto

Fritz von Friedl

  • nar. 17.4.1941 (79 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aus dem Archiv: Chris Lohner (TV film)
Inga Lindström: Tajemství rodu Nordquistů (TV film)
2015 Der nackte Wahnsinn (TV film)
2011 Der Wettbewerb (TV film)
2010 Auftrag in Afrika (TV film)
Heimat zu verkaufen (TV film)
2006 Řeka pravdy (TV film)
2004 Die dritte Minute
Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
Návrat tanečního mistra (TV film)
1998 Kleine Semmeln
1987 Ein Mann nach meinem Herzen (TV film)
1982 Schloß mit späten Gästen (TV film)
1980 Maria Theresia (TV film)
1979 Leutnant Gustl (TV film)
1974 Plus minus null (TV film)
1970 Das gelbe Haus am Pinnasberg
Maximilian von Mexiko (TV film)
Scheibenschießen (TV film)
1969 Die Kleinbürgerhochzeit (TV film)
Marinemeuterei 1917 (TV film)
1966 Minister gesucht (TV film)
1962 Alpenkönig und Menschenfeind (TV film)
Lulu
1961 Der erste Frühlingstag (TV film)
1958 Der Page vom Palast-Hotel
1955 The Lone Climber
1954 Der rote Prinz
Verliebte Leute
1953 Du bist die Welt für mich
Pünktchen und Anton
1952 Frühlingsstimmen
Ideale Frau gesucht
1951 Der fidele Bauer
Wenn eine Wienerin Walzer tanzt

TV seriály

2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Staub zu Staub (S08E04)
Otec Braun (TV seriál)
Peněz se nenasytí (E20)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Kuppelei (S01E09)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
In Vino Veritas (S04E11)
Mohn Amour (S04E10)
Kein Herz für Inder (S04E06)
další epizody (4)
2002 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Der Kunstfehler (S03E08)
Der wilde Reiter (S03E05)
Unschuldig (S03E04)
další epizody (6)
2001 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Der Hormonskandal (S02E01)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Abschiede (S01E24)
Unheile Welt (S01E23)
Endlich ein Vater (S01E21)
další epizody (7)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
HIV-Positiv (S01E03)
Klare Entscheidungen (S01E02)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Komisař Rex (TV seriál)
Pod ulicemi Vídně (S01E13)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Veränderungen (E18)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Junger Herr auf altem Hof (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1966 Ulrich und Ulrike (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Dokumentární

2012 Jih Itálie rozumí sopkám (TV film) - vyp.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - vyp.
1997 Kreuz & Quer (TV seriál) - vyp.
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky