foto

Anne-Marie Ponsot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Meurtres dans le Morvan (TV film)
2016 Advokátovy hříchy (TV film)
Meurtres à La Ciotat (TV film)
2011 La Brindille
2010 35 kilos d'espoir (TV film)
1998 Inventaire, L' (TV film)
1996 Líbánky v pěti (TV film)
1991 Cavale (TV film)
La Vénus à Lulu (TV film)
Mohamed Bertrand-Duval

TV seriály

2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Nárazové vlny (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1995 Associations de bienfaiteurs (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Les Cœurs brûlés (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky