foto

Alexander Vedernjak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2005 Die Spielerin (TV film)
Ein Paradies für Tiere (TV film)
2004 Utajené dědictví (TV film)
2003 Africká láska (TV film)
1998 Krambambuli (TV film)
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
Patient aus Leidenschaft
1983 Betriebsausflug (TV film)
1978 Grüne Witwen sind sie alle! (TV film)
1977 Der Zauberlehrling

TV seriály

2012 Braunschlag (TV seriál)
2010 Vitasek? (TV seriál)
Doppelgänger (E05)
Matchpoint (E04)
Entscheidungen (E03)
další epizody (5)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1991 Kaltenbachovy papíry (TV seriál)

TV pořady

1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky