foto

Martin Shaw

  • nar. 21.1.1945 (74 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2017 6 Days
1999 Červený Bedrník: Královské výkupné (TV film)
Červený Bedrník: Valentine Gautier (TV film)
1992 Black and Blue (TV film)
1991 For the Greater Good (TV film)
1990 Ladder of Swords
The Investigation: Inside a Terrorist Bombing (TV film)
1989 Cassidy (TV film)
1988 Intrigue (TV film)
Nejnebezpečnější muž na světě
1984 Facelift
1983 An Audience with Mel Brooks (TV film)
Pes baskervillský (TV film)
1982 East Lynne (TV film)
1980 Jsi smetana v mé kávě (TV film)
1977 Exiles (TV film)
1975 Love's Labour's Lost (TV film)
Operace "Daybreak"
1973 Achilles Heel (TV film)
Zlatá Sindibádova cesta
1971 Macbeth
1970 Hamlet (TV film)
1966 Love on the Dole

TV seriály

2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently and the New Age (S08E02)
Gently Liberated (S08E01)
2015 Inspector George Gently (TV seriál)
Son of a Gun (S07E04)
Gently Among Friends (S07E03)
Breathe in the Air (S07E02)
další epizody (4)
2014 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Going Under (S06E04)
Gently with Honour (S06E03)
Blue for Bluebird (S06E02)
další epizody (4)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
City Hall (S01E05)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently in the Cathedral (S05E04)
The Lost Child (S05E03)
Gently with Class (S05E02)
další epizody (4)
2011 Inspector George Gently (TV seriál)
Goodbye China (S04E02)
Gently Upside Down (S04E01)
2010 Inspector George Gently (TV seriál)
Peace & Love (S03E02)
Gently Evil (S03E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie o třech jednáních (S12E01)
2009 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Through the Mill (S02E04)
Gently in the Blood (S02E03)
Gently in the Night (S02E02)
další epizody (4)
2008 Apparitions (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
Bomber's Moon (S01E03)
The Burning Man (S01E02)
2007 Cranford (TV seriál)
May 1843 (S01E05)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Go Man (S01E01)
2004 Vraždy v muzeu (TV seriál)
2003 Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Červený Bedrník (TV seriál)
1996 Rhodes (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1985 Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1984 The Explorers (TV seriál)
1983 Profesionálové (TV seriál)
Pryč s bohatstvím (S05E11)
Muž jménem Quinn (S05E10)
Případ Ojuka (S05E09)
další epizody (5)
1982 Profesionálové (TV seriál)
Válka agentů (S05E06)
V záhrobí (S05E05)
Lawsonova poslední bitva (S05E04)
další epizody (6)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
Provize (S04E14)
Víkend na venkově (S04E13)
další epizody (15)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Sluha dvou pánů (S03E08)
Zběh (S03E07)
Bez šance na úspěch (S03E06)
další epizody (8)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Obětní beránek (S02E10)
Jízda na slepo (S02E09)
Zvířený prach (S02E08)
další epizody (22)
1977 Profesionálové (TV seriál)
Šílenec (S01E01)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
1972 Villains (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Dokumentární

2012 Great West End Theatres
2007 Not In My Name
2006 Do oblak s Martinem Shawem (TV seriál)
2005 Vražda muža z ledovce (TV film)

Host

TV pořady

1970 Aquarius (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace