foto

Douglas Watkinson

  • nar. 5.7.1945 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Na nesprávné stopě (S09E04)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlasy ze záhrobí (S03E04)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Hlas krve (S02E04)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt v přestrojení (S01E05)
Věrnost až za hrob (S01E04)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Němý svědek (S06E04)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Bonboniéra (S05E06)
Případ ztracené závěti (S05E04)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Howard's Way (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Sweet Sixteen (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
1980 For Maddie with Love (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Profesionálové (TV seriál)
Sluha dvou pánů (S03E08)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky