foto

Jürgen Pomorin

  • nar. 15.1.1953 (68 let)
    Bochum, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Erzgebirgskrimi - Tödlicher Akkord (TV film)
2019 Erzgebirgskrimi - Der Tote im Stollen (TV film)
2018 Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
2016 Marie Brand und die Schatten der Vergangenheit (TV film)
2014 Tatort - Todesspiel (TV film)
2013 Marie Brand und die Engel des Todes (TV film)
2012 Marie Brand und die falsche Frau (TV film)
Tatort - Schmuggler (TV film)
2011 Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
2010 Tatort - Der Polizistinnenmörder (TV film)
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Seitensprung in den Tod (TV film)
2005 Prinz und Paparazzi (TV film)
2001 Denninger - Der Mann mit den zwei Gesichtern (TV film)
Denninger - Der Tod des Paparazzo (TV film)
Ein Vater zum Verlieben (TV film)
Im Fadenkreuz - Das Chamäleon (TV film)
2000 T.E.A.M. Berlin - Der Kreuzzug (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Der Verrat (TV film)
1999 Der Hochstapler (TV film)
Die Spesenritter (TV film)
Die letzte Chance (TV film)
Polizeiruf 110 - Über den Dächern von Schwerin (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind (TV film)
1998 Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
T.E.A.M. Berlin - Unternehmen Feuertaufe (TV film)
Titus und der Fluch der Diamanten (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Fremde (TV film)
Sperling und der falsche Freund (TV film)
1996 Hlas vraha (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
1995 Verliebte Feinde (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
Polizeiruf 110 - Totes Gleis (TV film)

TV seriály

2020 Správná dvojka (TV seriál)
Abgetaucht (E80)
2019 Správná dvojka (TV seriál)
Eiskalt (E77)
2018 Správná dvojka (TV seriál)
Tödlicher Seitensprung (E76)
Preis der Schönheit (E74)
2017 Správná dvojka (TV seriál)
Familienbande (E73)
Gestorben wird immer (E71)
Treibjagd (E70)
další epizody (4)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Nathalie (E67)
Tödliche Botschaft (E66)
2015 Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Vermächtnis (E63)
Tödliche Verführung (E60)
2014 Správná dvojka (TV seriál)
Späte Rache (E59)
Der Freitagsmann (E58)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau im roten Kleid (E55)
2012 Das Duo (TV seriál)
Der tote Mann und das Meer (E23)
Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
Eine Tote zu viel (E52)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
Blutsschwestern (E47)
2010 Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
Dschungelkampf (E45)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Geschlechterkrieg (E42)
2008 Das Duo (TV seriál)
Sterben statt Erben (E17)
2007 Donna Roma (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Unter Wölfen (E37)
Stumme Wut (E35)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
Gier (E33)
Dunkle Schatten (E32)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Ihr letzter Kunde (E30)
2004 Správná dvojka (TV seriál)
Der Verdacht (E27)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Kollege Mörder (E24)
2001 Správná dvojka (TV seriál)
Verraten und verkauft (E20)
Lug und Trug (E17)
2000 Správná dvojka (TV seriál)
Der Todfeind (E16)
Tödliche Rache (E14)
1999 Správná dvojka (TV seriál)
Im Visier des Mörders (E10)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky