foto

Elert Bode

  • nar. 6.4.1934 (84 let)
    Breslau, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Laible und Frisch: Do goht dr Doig
2007 Pfarrer Braun - Das Erbe von Junkersdorf (TV film)
1982 Christian und Christiane (TV film)
1978 Strafsache gegen F. (TV film)

TV seriály

1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Steckbriefe (TV seriál)
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace