foto

Elert Bode

  • nar. 6.4.1934 (84 let)
    Breslau, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Laible und Frisch: Do goht dr Doig
2007 Pfarrer Braun - Das Erbe von Junkersdorf (TV film)
1982 Christian und Christiane (TV film)

TV seriály

1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Steckbriefe (TV seriál)
1974 Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace