foto

Ingeborg Krabbe

  • nar. 13.6.1931 (88 let)
    Lipsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Millionär, Der (TV film)
1991 Drei reizende Schwestern - Ein Hauch von Alpenglüh'n (TV film)
Erzähl mir nichts von Afrika (TV film)
1988 An allem ist Matuschke schuld (TV film)
Geburtstagsüberraschungen (TV film)
1987 Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film)
Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
1985 Müllers kommen (TV film)
1984 Drei reizende Schwestern - Trick 17
Ein Fuchs zuviel (TV film)
Pension Butterpilz - Das Freizeitparadies (TV film)
1983 Champagner für die Damen (TV film)
1982 Der blaue Oskar (TV film)
Schöne Aussichten (TV film)
1981 Glücklich - aber verheiratet (TV film)
1980 Canasta (TV film)
Der Keiler von Keilsberg (TV film)
1979 Gemeindeschwester Egon (TV film)
Kille, kille Händchen (TV film)
1978 Amor holt sich nasse Füße (TV film)
Du und icke und Berlin (TV film)
Ein Hahn im Korb (TV film)
Ein gemütlicher Abend (TV film)
Ich bin nicht meine Tante (TV film)
Schwarz auf weiß (TV film)
1977 Ein Bums wirkt manchmal Wunder (TV film)
Umwege ins Glück
Urlaub nach Prospekt (TV film)
1976 Alle meine Kinder (TV film)
Blechschmidts Geburtstag (TV film)
Heute Ruhetag (TV film)
Nicht kleinzukriegen (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - Heimliche Hände (TV film)
Du bist dran mit Frühstück (TV film)
Fischzüge (TV film)
Mein lieber Kokuschinsky (TV film)
Wie sag ich's meinen Kindern? (TV film)
1974 Cibulka heiratet (TV film)
Die Richterin (TV film)
Tilla und der Burgvogt (TV film)
Zwischen vierzig und fünfzig (TV film)
1973 Bitte, recht freundlich! (TV film)
Der große Coup des Waldi P. (TV film)
Die Zwillinge
Reizende Ferien (TV film)
1972 Der große Ferienscheck
Die Mitternachtsfalle (TV film)
Ein Kugelblitz aus Eberswalde (TV film)
1971 Der Staatsanwalt hat das Wort - Handelsrisiko (TV film)
1969 Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Geschichte der Rosemarie E. (TV film)
1968 Abendbesuch (TV film)
1967 Das Mädchen an der Orga Privat (TV film)
Ein Tag und eine Nacht (TV film)
Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
Geisterkomödie (TV film)
Kein Platz für Gereke (TV film)
Sein bestes Stück (TV film)
1965 Mit denen nicht! (TV film)
Schule der Frauen (TV film)
1963 Das tägliche Brot (TV film)
Der Neue - Teil 1 (TV film)
Interview mit Pinselheinrich (TV film)
Zu vermieten (TV film)
1962 Totentanz (TV film)
1961 Der Meisterboxer (TV film)
Der Schneeball (TV film)
Stöpsel (TV film)
1960 Der Schatten von gestern
Die Lawine (TV film)
Professor Toti (TV film)
1958 Abgeordneter Willy Jung (TV film)
1956 Blockstelle Wiesengrund (TV film)
1955 Solche Zeiten (divadelní záznam)
1954 Der Weg ins Leben (TV film)

TV seriály

2008 Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Goldener Herbst (S08E28)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1991 Mit Herz und Robe (TV seriál)
1989 Von Fall zu Fall (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
Familie intakt (TV seriál)
1979 Ein offenes Haus (TV seriál)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
1967 Geheimcode B 13 (TV seriál)
Harras, der Polizeihund (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
Hannes Trostberg (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Langer Samstag (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky