foto

Michał Kosterkiewicz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 Fuga pro violoncello, trumpetu a krajinu
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2008 Malá Moskva
2005 Ichthys
Teraz ja
2004 Zima bez ohně
2003 Přimhuř oči
2002 Kariera Nikosia Dyzmy

TV seriály

2019 Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (12)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#strangerland (S01E10)
#hycel (S01E09)
#theclub (S01E08)
další epizody (10)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2014 Zločin (TV seriál)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
Kokaina (E12)
Tata (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2017 Momentum
2004 The Journalist

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky