foto

Hanna Węsierska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Mayday
2018 Kobieta sukcesu
2015 Słaba płeć?
2011 Jak se zbavit celulitidy
2010 Śniadanie do łóżka
2008 Lejdis

TV seriály

2020 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S16E02)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 5 (E05)
další epizody (5)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Episode 7 (S04E07)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (4)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 2 (S03E02)
2018 Na sygnale (TV seriál)
Nieprawda (S06E12)
2017 Lekarze na start (TV seriál)
Na sygnale (TV seriál)
Skalpel (S05E62)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Klątwa mumii (S08E02)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Mroczna tajemnica (S07E11)
Handlarz dziećmi (S07E03)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (9)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatnia sprawa Lucyny (S02E13)
Uprowadzenie (S02E07)
Nieme krzyki (S02E02)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kobieta sukcesu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky