foto

Przemysław Kowalski

  • nar. 3.8.1960 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 7 citů
2011 Ženský jsou jiný
2008 Lejdis
2007 Testosteron
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2002 Den cvoka
2001 Ticho
1999 Ajlawju
1997 Kroniki domowe
1996 Poznaň 56
1990 Powrót wilczycy

TV seriály

2019 Gabinet numer 5 (TV seriál) - scénografie, set dekoratér
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2014 Jak szaleć to szaleć! (TV seriál)
2010 Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2005 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Walentynki, czyli co jest grane? (cz. II) (S03E14)
Walentynki, czyli co jest grane? (cz. I) (S03E13)
Ślub (S03E12)
další epizody (14)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Legiony

TV seriály

2019 Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Narzeczona (S19E05)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójczy sekret (S05E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky