foto

Wanda Zeman

  • nar. 7.4.1952
    Lublin, Lubelskie, Polsko
  • zem. 27.12.2012 (60 let)
    Varšava, Mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Strajk - Die Heldin von Danzig
2005 Persona non grata
Pár osob, krátkej čas
2002 Dodatek
Pomsta
2001 Poranek kojota
Zaklínač
2000 Chlapi nepláčou
1999 Pan Tadeáš
Prawo ojca
1998 Demony wojny wg Goi
1997 Kroniki domowe
1996 Panna Nikt
Wirus
Šamanka
1995 Nic směšného
Velký týden
1994 Psy 2. Ostatnia krew
1977 Biohazard (TV film)

TV seriály

2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zbrodnia na pierwszą stronę (S09E06)
Z miłości (S09E05)
Powrót po latach (S09E04)
další epizody (6)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Komediant (S08E09)
Fatalna diagnoza (S08E08)
Pani sierżant (S08E07)
další epizody (16)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zanik pamięci (S06E06)
Druga szansa (S06E05)
Zatruta woda (S06E04)
další epizody (11)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Helena (S04E12)
Spływ (S04E11)
Zaklęty rewir (S04E10)
další epizody (11)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Miłość Natalii (S02E17)
Egzamin (S02E16)
Sekrety klasztoru (S02E15)
2007 Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 99 (E99)
Episode 98 (E98)
Episode 97 (E97)
další epizody (19)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Kus ledu (E05)

Dokumentární

1990 Wizyta starszej pani

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky