foto

Bogumił Godfrejów

  • nar. 11.6.1976 (44 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Oleg
The Love Europe Project
2018 In the Middle of the River
2017 Catalina
2016 Kochaj
La Habitación
2009 Bouře
2008 Środa, czwartek rano
2006 Hi Way
2003 Lichter
Zerwany

TV seriály

2019 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#hycel (S01E09)
#theclub (S01E08)
#limbo (S01E07)
další epizody (4)
2008 Kryminalni (TV seriál)
Koks (S08E09)
Władza absolutna (S08E08)
Kto się boi prawdy? (S08E07)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)

Dokumentární

2013 Wege Durchs Labyrinth - Der Komponist Krzysztof Penderecki
2011 Tato poszedl na ryby

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky