foto

Cujoši Dómoto

  • nar. 10.4.1979 (41 let)
    Nara, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gintama 2: Okite hajaburu tame ni koso aru
2017 Bokura no júki 2017 (TV film)
Gintama
2005 Fantastipo
Hoshi ni Negai Wo (TV film)
Last Present (TV film)
1996 Dareka ga Dareka ni Koishiteru (TV film)
1994 Shoot
1992 200X-nen: Sho

TV seriály

2014 Platonic (TV seriál)
2013 Tenma-san gajuku (TV seriál)
2009 Kaette kosaserareta 33 pun tantei (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
2004 Home Drama (TV seriál)
2003 Mukodono 2003 (TV seriál)
2002 Yume no California (TV seriál)
2001 Gakkó no sensei (TV seriál)
Mukai Arata no Dobutsu Nikki (TV seriál)
Rookie (TV seriál)
2000 Summer Snow (TV seriál)
1999 Kimi to ita mirai no tame ni 'I'll be Back' (TV seriál)
P.S. Genki desu, Shunpei (TV seriál)
To heart: koishite shinitai (TV seriál)
1998 Ao no Jidai (TV seriál)
1997 Bokura no júki (TV seriál)
1996 Kindaiči šónen no džikenbo 2 (TV seriál)
Wakaba no Koro (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
1994 Ningen, šikkaku: Tatoeba boku ga šindara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky