foto

Alex Rubens

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Keanu - Kočičí gangsterka

TV seriály

2019 The Twilight Zone (TV seriál)
Blurryman (S01E10)
The Comedian (S01E01)
2018 The Last O.G. (TV seriál)
Big Mouth (TV seriál)
Smooch or Share (S02E09)
2015 Rick a Morty (TV seriál)
Big Trouble in Little Sanchez (S02E07)
Zpátky do školy (TV seriál)
Posedlost virtuální realitou (S06E02)
2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Skupinová polygrafie (S05E04)
2012 Key and Peele (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Key and Peele (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 The Last O.G. (TV seriál)
Clemenza (S01E10)
Paid in Full (S01E09)
That Backslide (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace