foto

Alex Rubens

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Keanu - Kočičí gangsterka

TV seriály

2020 The Twilight Zone (TV seriál)
Try, Try (S02E09)
A Human Face (S02E07)
2019 The Twilight Zone (TV seriál)
Blurryman (S01E10)
The Comedian (S01E01)
2018 The Last O.G. (TV seriál)
Truth Safari (S01E03)
Big Mouth (TV seriál)
Líbej nebo sdílej (S02E09)
2015 Rick a Morty (TV seriál)
Big Trouble in Little Sanchez (S02E07)
Zpátky do školy (TV seriál)
Posedlost virtuální realitou (S06E02)
2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Skupinová polygrafie (S05E04)
2012 Key and Peele (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Key and Peele (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 The Last O.G. (TV seriál)
Clemenza (S01E10)
Paid in Full (S01E09)
That Backslide (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky