foto

Attila Epres

  • nar. 26.6.1963 (56 let)
    Kaposvár, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Farsang
Megtört szív
2017 25 dollár
Brazilci
2014 A láthatatlan seb
2013 Szabadság különjárat (TV film)
2006 Indián nyá (TV film)
1997 Szökés
1996 Szeressük egymást, gyerekek...
1995 Szemben a Lánchíd oroszlánja (TV film)
1994 Ábel a rengetegben
1993 Citromdisznó
1992 Három boltoskisasszony (TV film)
Video Blues
1991 Félálom
1990 Cikász és a halló pálmák (TV film)
Öld meg a másik kettöt (TV film)
1988 Küldetés Evianba
Není ryba jako ryba
1987 Deník pro mé lásky
Szerelem második vérig
1986 Kard és kocka (TV film)
Láska do první kapky krve
1985 A tanítónő (TV film)
1984 Óriás
1983 Vérszerzödés
Šťastný Daniel
1982 Cha-Cha-Cha

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (4)
2018 Sladký život (TV seriál)
Karma (S03E08)
Csak a hülyék folytatják a palávert, ha tudják, utána jön a pofon (S03E06)
Jégkocka (S03E05)
další epizody (5)
2015 Kossuthkifli (TV seriál) - vyp.
Mandulás gyász (E06) - vyp.
Rabmadarak (E05) - vyp.
Kísértetkastély (E04) - vyp.
další epizody (6)
2003 Lili (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Öngyilkos gyilkosságok (E04)
Bolond bombák (E02)
1989 Linda (TV seriál)
Aranyháromszög (S03E02)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Szomszédok (TV seriál)
1986 Linda (TV seriál)
Panoptikum (S02E05)

Dokumentární

2018 A Szulejmán titok - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace