foto

Ben Feldman

  • nar. 27.5.1980 (38 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rodák z Washingtonu sa presadil už ako šesťročný v muzikáli ANNIE, na účinkovanie ho presvedčil poradca tábora. V škole bol Ben súčasťou školského divadla a podieľal sa na niekoľkých predstaveniach. Potom šiel na Ithaca college school a špecializoval sa na herectvo.

V roku 2005 debutoval vo filme DOKONALÝ MUŽ s Hillary Duff a Heather Locklear. V tom istom roku hral aj vo filme WHEN DO WE EAT a dieru do sveta urobil s hororom PIATOK TRINÁSTEHO (2009). S Fran Descher spolupracoval na seriáli LIVING WITH FRAN.

Jeho najlepší priateľ je Eduardo Porto Carreiro.

Philip J. "Niles" Fry

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dopad
2016 Between Us
Monitor
2015 400 Days
2014 Pod zemí
2012 Departure Date
2009 Can Openers (TV film)
Pátek třináctého
See Kate Run (TV film)
2008 Monstrum
Nejtajnější přání
2007 Them (TV film)
2005 Dokonalý chlap
When Do We Eat?
2003 Ledový zásah (TV film)

TV seriály

2019 Superstore (TV seriál)
Epizoda 22 (S04E22)
Epizoda 21 (S04E21)
Epizoda 20 (S04E20)
další epizody (13)
2018 Superstore (TV seriál)
Shadowing Glenn (S04E09)
Manager's Conference (S04E08)
New Initiative (S04E07)
další epizody (24)
Silicon Valley (TV seriál)
Initial Coin Offering (S05E07)
Chief Operating Officer (S05E03)
Grow Fast or Die Slow (S05E01)
2017 Superstore (TV seriál)
Christmas Eve (S03E07)
Health Fund (S03E06)
Sal's Dead (S03E05)
další epizody (19)
Silicon Valley (TV seriál)
The Patent Troll (S04E07)
2016 The Crossroads of History (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
Black Friday (S02E09)
Seasonal Help (S02E08)
Election Day (S02E07)
další epizody (17)
Silicon Valley (TV seriál)
Vliv a práva zakladatelů (S03E01)
2015 Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Magazine Profile (S01E02)
Pilot (S01E01)
Od A do Z (TV seriál)
M Is for Meant to Be (E13)
L Is for Likability (E12)
K Is for Keep Out (E11)
další epizody (4)
Silicon Valley (TV seriál)
Rozhodčí řízení (S02E09)
Tvrdé odvětví (S02E07)
Rapidní pokles zájmu (S02E02)
2014 Od A do Z (TV seriál)
I Is for Ill Communication (E09)
H Is for Hostile Takeover (E08)
G Is for Geronimo (E07)
další epizody (9)
Silicon Valley (TV seriál)
Složení představenstva (S01E04)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na útěku (S07E05)
Monolit (S07E04)
Exkurze (S07E03)
další epizody (5)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Pod vlivem (S02E03)
The Mindy Project (TV seriál)
Bro Club for Dudes (S02E06)
Wiener Night (S02E05)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Příběh dvou měst (S06E10)
Třesk (S06E08)
další epizody (8)
2012 Date-A-Max (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Ta druhá (S05E11)
Vánoční valčík (S05E10)
další epizody (9)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Stand and Deliver (E05)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Médium (TV seriál)
How to Make a Killing in Big Business: Part 3 (S05E15)
How to Make a Killing in Big Business: Part 2 (S05E14)
How to Make a Killing in Big Business: Part 1 (S05E13)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Komiks (S04E09)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Living with Fran (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Mayor, The (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Superstore (TV seriál)
Lottery (S03E19)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace