foto

Keith Ferguson

  • nar. 26.2.1972 (47 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Elena a tajemství Avaloru (TV film)
Ledová sezóna
2014 LEGO® příběh
2013 Autogrotesky - Historky z Kardanové Lhoty: V jednom kole
2012 Burákova cesta časem
2011 Burák v povětří
2010 Burák na Měsíci
Robot Chicken: Star Wars Episode III (TV film)
2009 Bourák Burák
2008 Burák v Tokiu
Domov pro smyšlené kamarády: Na skok do fantazie (TV film)
Robot Chicken: Star Wars Episode II (TV film)
UFO: Úplně fantastické odhalení
2007 Hasičák Burák
Robot Chicken: Star Wars (TV film)
2006 Ultimate Avengers: Konečná pomsta
2003 The Death of Batman

TV seriály

2018 Kačeří příběhy (TV seriál)
Storkules in Duckburg! (S02E05)
The Ballad of Duke Baloney! (S02E03)
Who is Gizmoduck?! (S01E18)
další epizody (9)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Come Along With Me (S10E13)
Gumbaldia (S10E12)
2017 Billy Dilley's Super-Duper Subterranean Summer (TV seriál)
Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Jeff & Some Colonists (E05)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Pekelná praxe u Semzy Zobana! (S01E07)
Šlamastika s desetníkem! (S01E03)
Žjóva! (S01E01)
Na vlásku: Seriál (TV seriál)
The Ranch (TV seriál)
She'll Have You Back (S02E04)
R jako rodina (TV seriál)
Breaking Bill (S02E05)
The Liar's Club (S02E03)
2016 Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
Wander na cestách (TV seriál)
The End of the Galaxy (S02E22)
The Robomechabotatron / The Flower (S02E21)
The Sick Day / The Sky Guy (S02E20)
další epizody (11)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Five Short Tables (S07E35)
The Thin Yellow Line (S07E26)
2015 Wander na cestách (TV seriál)
The Secret Planet / The Bad Hatter (S02E11)
The Black Cube / The Eye on the Skullship (S02E10)
The Matchmaker / The New Toy (S02E09)
další epizody (11)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Pajama War (S06E23)
2014 Wander na cestách (TV seriál)
The Rider (S01E21)
The Big Job / The Helper (S01E20)
The Gift II: The Giftening / The Gift (S01E19)
další epizody (14)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Nemesis (S06E15)
Something Big (S06E10)
2013 Amethyst, Princess of Gemworld (TV seriál)
Autogrotesky: Povídačky z Kardanové lhoty (TV seriál)
Wander na cestách (TV seriál)
The Little Guy (S01E07)
The Box / The Hat (S01E06)
The Bad Guy / The Troll (S01E05)
další epizody (7)
2012 Městečko Záhad (TV seriál)
2011 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Tajuplný vlak (S02E19)
Robot Chicken (TV seriál)
Catch Me If You Kangaroo Jack (S05E09)
Schindler's Bucket List (S05E07)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Trable v Boulosféře (S01E02)
2009 Robot Chicken (TV seriál)
Please Do Not Notify Our Contractors (S04E18)
Due to Constraints of Time and Budget (S04E15)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Goodbye to Bloo (S06E10)
Fools and Regulations (S06E09)
2008 Cars Toon: Burákovy povídačky (TV seriál)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Read 'Em and Weep (S06E08)
Bad Dare Day (S06E07)
The Bloo Superdude & the Great Creator of Everything's Awesome Ceremony of Fun That He's Not Invited to (S06E06)
další epizody (9)
2007 Robot Chicken (TV seriál)
Moesha Poppins (S03E10)
Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
The Little Peas (S05E12)
Better Off Ed (S05E11)
Nightmare on Wilson Way (S05E10)
další epizody (12)
Griffinovi (TV seriál)
Ať žije korupce (S05E17)
Peterova žrádelna (S05E14)
2006 Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Good Wilt Hunting, Part 2 (S04E13)
Good Wilt Hunting, Part 1 (S04E12)
Make-Believe It or Not (S04E11)
další epizody (17)
2005 Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Christmas Special: A Lost Claus (S03E10)
Land of the Flea (S03E09)
Crime After Crime (S03E08)
další epizody (23)
Griffinovi (TV seriál)
Peterova televize (S04E14)
2004 Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
Bloooo (S01E13)
Adoptcalypse Now (S01E12)
Who Let the Dogs In? (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace