foto

David Levinson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Welcome Home
1985 Kicks (TV film)
1982 Fantasies (TV film)
1981 This House Possessed (TV film)
1978 Top Secret (TV film)
1975 Force Five (TV film)

TV seriály

2010 Nikita (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1971 The 23rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace