foto

Sačiko Murase

  • nar. 21.3.1905
    Tokio, Japonsko
  • zem. 9.10.1993 (88 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Srpnová rapsodie
1986 Ningen no yakusoku
1983 Džidaija no njóbó
1982 Rirakkusu: Macubara Kacumi no nichidžó seikacu (TV film)
1981 Stanice
1978 Cubasa wa kokoro ni cukete
1969 Á Kaigun
1968 Kaidan jukidžóró
1967 Sekishun
Čidžin no ai
1966 Ičiman sanzennin no jógiša
Kinokawa
Rikugun Nakano gakkó
1965 Seiun jakuza
Zatoichi sakate giri
1964 Hadaka no džújaku
Kizudarake no sanga
Nikutai no seisó
1963 Zatóiči kjódžó tabi
1962 Asu no hanayome
Kigeki: Nippon no obáčan
Wakai hito
Wakamono ni jume ari
1961 Arega minato no hi da
Honkon no joru
1960 Nise daigakusei
Teki wa Honnódži ni ari
1959 Mi wa džukušitari
Wakare
1958 Hototogisu
Kódžó no cuki
Ničiren to móko daišúrai
Towa ni kotaezu: Kankecuhen
1957 Bandžun, Morišige no funnjódan
Bókjaku no hanabira: Kankecuhen
Kuchizuke
Tóge
1956 Aišú no mači ni kiri ga furu
Aru onna no baai
Gendai no jokubó
Júhi to kendžú
Kjófu no tóbó
Konjaku jubiwa
Ryūri no kishi
1955 Asunaro monogatari
Bara ikutabi ka
Císařovna Jang Kwei-Fei
Jukiko
Kaki no ki no aru ie
Osanaki mono wa uttaeru
Sugata naki mokugekisha
Uči no obáčan
1954 Haha tokidori
Icuko to sono haha
Joi muko-dono
1953 Aidžó ni cuite
Himawari musume
Joru no owari
Kófuku-san
Nacuko no bóken
Zoku šišunki
1952 Carmen džundžó su
Dókoku
Himicu
Kekkon annai
1951 Džunbaku no joru
Hacukoi tonko musume
Kaze ni sojogu aši: Zenpen
Wakai musumetači
1950 Džoi no šinsacušicu
Ikari no machi
Re mizeraburu: kami to akuma
Re mizeraburu: kami to jiyu no hata
1949 Jaburedaiko
Mahiru no enbukjoku
Odžó-san kanpai
Šinja no kokuhaku
1948 Hakai
1947 Haru no mezame
Kekkon
1943 Hana saku minato
1942 Onna keizu
Yaotome no uta
Zoku Onna keizu
1939 Magokoro
1938 Niji tatsu oka
1936 Sakura no sono
1935 Okoto to Sasuke
1934 Daigaku no wakadanna - Nihonbare
Sono yo no onna
1933 Džúkjú no haru
Rappa to musume
1932 Jônetsu - Ra pashion
Nanacu no umi: kóhen teisó hen
Sacueidžo romansu, ren'ai annai
1931 Nanacu no umi: zenpen šódžo hen

TV seriály

1977 Jokomizo Seiši series (TV seriál)
1972 Džigoku no tacu torimono hikae (TV seriál)
1971 Ore wa otoko da! (TV seriál)
1967 Aru hi wataši wa (TV seriál)
1966 Ame no naka ni kiete (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky