foto

Sven-Eric Bechtolf

  • nar. 13.11.1957 (62 let)
    Darmstadt, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Geheimnis der Freiheit (TV film)
2005 Don Carlos, Infant von Spanien (TV film)
2003 Emilia Galotti (TV film)
Im Namen des Herrn (TV film)
2001 Dreimal Leben (TV film)
2000 Im Fadenkreuz - Die Feuertaufe (TV film)
Pouštní růže (TV film)
Tatort - Der schwarze Skorpion (TV film)
1999 Ärzte: Dr. Vogt - Leben auf dem Spiel (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Verhängnisvolle Diagnose (TV film)
1998 Ärzte: Dr. Vogt - Spätschäden (TV film)
1997 Ärzte: Dr. Vogt - Beförderung (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Freundschaften (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Neuanfang (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film)
Die Katze von Kensington (TV film)
Tatort - Parteifreunde (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen (TV film)
1995 Alles außer Mord - Tödlicher Irrtum (TV film)
Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
1994 Die Wildente (TV film)
1993 Männer vom K3 - Made in Hongkong, Die (TV film)
1991 Spielerin, Die (TV film)
1983 Tiefe Wasser (TV film)
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
Kouzelný vrch

TV seriály

1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1991 Magic (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

2011 Was ihr wollt (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky