foto

Cristina Andrione

  • nar. 1973
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Blond bringt nix (TV film)
2009 Domeček z karet (TV film)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2009 Franzi (TV seriál)
2007 Kommissarin Lucas (TV seriál)
German Angst (E06)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2007 Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky