foto

Django Asül

  • nar. 19.4.1972 (47 let)
    Hengersberg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hanna und die Bankräuber (TV film)
2007 Místo činu: Mnichov - Chlapec za oknem (TV film)

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Kabarett, Kabarett (TV film)

Host

TV pořady

2019 Django Asül - live auf der Bühne: Höhepunkte aus 'Letzte Patrone' (TV pořad)
2016 Ringlstetter (TV pořad)
2015 Django Asül: Boxenstopp (TV pořad)
2013 Django Asül live - Paradigma (TV pořad)
2011 Django Asül – Rückspiegel: Ein satirischer Jahresrückblick (TV pořad)
SchleichFernsehen Extra (TV pořad)
2009 Asül für Alle (TV pořad)
Maibockanstich (TV pořad) - mod.
Nuhr im Ersten (TV pořad)
2008 Alfons und Gäste (TV pořad)
2007 Der Sonntags-Stammtisch (TV pořad)
Nachtlinie (TV pořad)
Neues aus der Anstalt (TV pořad)
2003 Gipfeltreffen (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
Ottis Schlachthof (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2007 Neues aus der Anstalt (TV pořad)
2000 3satfestival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace