foto

Barbara Baxley

  • nar. 1.1.1923
    Porterville, California, USA
  • zem. 7.7.1990 (67 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 A Shock to the System
Vymítač ďábla III
1989 Moře lásky
1982 A Stranger Is Watching
MysteryDisc: Murder, Anyone?
1979 Butterflies in Heat
Norma Rae
1975 Impostor, The (TV film)
Nashville
1974 Law, The (TV film)
1972 Vidiny
1968 Takhle se s dámou nejedná
1967 Let na Měsíc
1962 Všechno se hroutí
1960 Divoké oko
1958 The Badlanders
1955 Na východ od ráje

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Jessica za mřížemi (S02E09)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1977 All That Glitters (TV seriál)
1975 Khan! (TV seriál)
1972 The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mute (S04E05)
1961 'Way Out (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Diagnosis: Unknown (TV seriál)
1959 New York Confidential (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Gilded Lily (S01E34)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
1953 The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
Campbell Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky