foto

Philipp Moschitz

  • nar. 1985

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Beste Feinde (TV film)
2014 Schluß! Aus! Amen! (TV film)
2013 Bubu, malý duch
2012 Nur eine Nacht (TV film)
Twisted
2010 Místo činu: Mnichov - Nesmrtelně krásná (TV film)
Um Himmels Willen - Weihnachten unter Palmen (TV film)
2007 Gwendolyn (TV film)
Místo činu: Mnichov - Chlapec za oknem (TV film)

TV seriály

2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky