foto

Tamio Kawači

  • nar. 21.7.1938
    Zushi, Kanagawa, Japonsko
  • zem. 10.2.2018 (79 let)
    Yokosuka, Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Daikessen! Čó urutora hači kjódai
2006 Waru: Kankecuhen
Šin Nihon no don 8
2005 Džicuroku Kantó jakuza kósóši: Macudagumi
Džicuroku Kantó jakuza kósóši: Macudagumi 2
Džicuroku Kantó jakuza kósóši: Macudagumi 3
Šura no mon
2004 M1 Guranpuri e no miči: Massugu ikóze!
2003 Don e no miči 23
Džicuroku Kantó jakuza sensó: Šura no sakazuki
Gokudó kjófu daigekidžó: Gozu
Kódó taičóden: Kecumei
Ultraman Cosmos vs. Ultraman Justice: The Final Battle
2002 Šura no miči 4: Kitakjúšú darisensó
2001 Ultraman Tiga Gaiden: Revival of the Ancient Giant
Šura no miči 2: Kansai čódžó kessen
2000 Ultraman Tiga: The Final Odyssey
1997 Akizakura
1996 Kiss me
Čihó kiša Tačibana Jósuke 7: Tadžima Širosakidóri šinkjoku (TV film)
1995 Sukijaki
1993 Minbó no teió
Šišiótači no saigo
1992 Akujú
Arifureta ai ni kansuru čósa
Gorocuki
Rakujó
Sukjandóru
The Gambler
1991 Kageró
1990 Akunin senjó
1989 Beppin no mači
1988 Soul music: Lovers only
1985 Break Town monogatari
Kekkon annai mystery
Osomatsu-kun, Iyami and Chibita's Cooking Showdown (TV film)
1984 Či-n-pi-ra
1983 Džotei
Kazoku no sentaku (TV film)
Njotei
1982 Velká japonská válka
1978 Inubue
1977 Šindžuku joidore banči: hitokiri tecú
1976 Kawači no ossan no uta
1975 Bódó šimane keimušo
Kigeki: Tokudaši himo tengoku
Mamuši to aodaišó
Odsouzená Střela
1974 Gokudó VS Mamuši
Mamuši no kjódai: Futari awasete sandžuppan
1973 Džingi naki tatakai
Hissacu šikakenin
Mamuši no kjódai: Keimušo kuraši jonenhan
Mamuši no kjódai: Kjókacu sanokuen
1972 Kinagaši hjakunin
Mamuši no kjódai: Čóeki džúsankai
Mamuši no kjódai: Šógai kjókacu džúhappan
1971 Jomigaeru daiči
Mamuši no kjódai: Orei mairi
Otoko no sekai
Sannin no onna: joru no čó
Čóeki Taró: Mamuši no kjódai
1970 Abare čóhan
Ai no kaseki
Hatoba onna no burusu
Sakariba džingi
1969 Araši no júšatači
Jadžú o kese
Jakuza hidžóši: Keimušo kjódai
Joru no mesu: Hana no inoči
Joru no mesu: Hana to čó
Joru o hiraku: Onna no ičiba
Nihon zankjóden
Noborirjú jawa hada kaičó
Zankoku onna rinči
Šikaku recuden
1968 Burai jori daikanbu
Burai kokudosu
Musume no kisecu
Seišun no kaze
Šima wa moratta
Šówa no inoči
1967 Gappa
Kantó mo hirougozansu
Kigeki: Tókjó no inakappe
Kimi wa koibito
Seišun no umi
1966 Eikó e no čósen
Hoši no flamenco
Kawači Carmen
Nihon ninkjóden: Hana no toseinin
Tókjó nagaremono
Wataši, čigatte iru kašira
Ózora ni kanpai
1965 Kaitó X: Kubi no nai otoko
Kawači zoro: Abaredako
Nakaseru ze
Otoko no monšó: Ruten no okite
Sasurai wa ore no unmei
Šodžo sóšicu
Šunpuden
1964 Hajauči show: Sakjú no kecu
Hana to dotó
Kawači zoro: Dokečimuši
Kawači zoro: Kenka šamo
Kaze to ki to sora to
Kendžú zankoku monogatari
Kon'ničiwa akačan
Kuroi taijó
Ningen ni kakeru na
Onna to uzu to fuči to nagare
Červený kapesník
1963 Džidanja
Gozen reidži no šucugoku
Jadžú no seišun
Kekkon no džóken
Nanika omoroi koto nai ka
Oka wa hanazakari
Tantei džimušo 23: Kutabare akutódomo
Tokai no honrjú
Ókami no ódži
1962 Džigoku no joru wa makka da ze
Hana no saigecu
High teen jakuza
Joko o muita seišun
Nakundžanai ze
Nikui ančikušó
Ore ni kaketa jacura
Taijó no jó ni akaruku
Utau abarenbó
1961 Aoi hunter
Aoi me no sugao
Hatoba kišicu
Hokudžó jakjoku
Ikite ita norainu
Jabure kabure
Mahiru no júkai
Mune no naka no hi
Taijó wa kurutteru
Tokai no makucu
Zurari oretača jódžinbó
Šokei zen'ja
Šódžo
1960 Ame ni saku hana
Boku wa naičičči
Jami ni hikaru me
Kjónecu no kisecu
Kosame no joru ni čitta koi
Ore wa nagareboši
Subete ga kurutteru
Umi kara kita nagaremono
Wataridori icu mata kaeru
Zassó no jóna inoči
Óabare fúraibó
1959 Araši o jobu júdžó
Hidžó tehai
Hiru sagari no bórjoku
Kaitei kara kita onna
Kendžú 0 gó
Kizucukeru jadžú
Mi imada aoši
Otoko ga inoči o kakeru toki
Otoko nara jume o miro
Ten to či o kakeru otoko
Umi wa kurotteiru
Wakai kawa no nagare
Wakai keiša
1958 Ašita o kakeru otoko
Fúsoku 40 métoru
Hi no ataru sakamiči
Orera wa nagaši no ninkimono
Taijó o bučiotose
Ósaka no kaze
Či to ai no šuppacu

TV seriály

1996 Ultraman Tiga (TV seriál)
1980 Nagisa no onna (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1967 Aicu to wataši (TV seriál)
Aru hi wataši wa (TV seriál)
1966 Ame no naka ni kiete (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace