foto

Ezard Haußmann

  • nar. 10.2.1935
    Berlín, Německá říše
  • zem. 6.11.2010 (75 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dinosaurier
2005 Im Schwitzkasten
NVA
2000 John Gabriel Borkman (TV film)
Nová šance, nový život (TV film)
1999 Eastie Boys
1998 Theater: Faust I (TV film)
1997 Die Konkurrentin (TV film)
1996 Amerika (TV film)
Straßen von Berlin - Alleingang, Die (TV film)
1995 Fassadenschwindel (TV film)
1994 Birkenhof & Lerchenau (TV film)
1991 Zweite Geige (TV film)
1990 Bei mir liegen Sie richtig
Neuner
1988 Gabriel komm zurück (TV film)
1987 Der Geizige (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
1985 Außenseiter (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1984 Ach du meine Liebe (TV film)
Mit vierzig hat man noch Träume (TV film)
1983 Chef der Gelehrsamkeit - Wilhelm von Humboldt (TV film)
Roztomilé hříšnice (TV film)
1982 Wenn ich dich nicht hätte (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der Mann aus Jena (TV film)
Das Geheimnis der drei Orangen
Nachspiel eines Verhörs (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nach der Scheidung (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Entdeckung (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)
1979 Addio, piccola mia
Die Birke da oben (TV film)
Karlchen, durchhalten (TV film)
1978 Achillesferse
Brandstellen
Glücksperlen (TV film)
Polizeiruf 110 - Bonnys Blues (TV film)
1977 ...inklusiv Totenschein (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 3 (TV film)
Die Selbstmörderin Agnes Wabnitz (TV film)
1976 Keine Hochzeit ohne Ernst (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein ungewöhnlicher Auftrag (TV film)
1975 Fernsehpitaval - Zum Beispiel Flick (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Spezialist (TV film)
1974 Der Maulheld (TV film)
Die Kurve (TV film)
Fürstenkind und Bauernjunge (TV film)
Karriere N (TV film)
Kriminalfälle ohne Beispiel - Nach Abpfiff Mord (TV film)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort - Unverhofftes Wiedersehen (TV film)
Die Hosen des Ritters Bredow
Fernsehpitaval - Als entlastet eingestuft - Der Fall des Staatsanwalts Meerstrom (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
1972 Adjutant, Der (TV film)
1969 Projekt Aqua (TV film)
1968 Mohr und die Raben von London
Treffpunkt Genf (TV film)
1967 Brennende Ruhr (TV film)
Der Mann aus Kanada (TV film)
1966 Die Rebellion des Patrick Wright (TV film)
1965 Drei Kriege - 3. Teil: In Berlin (TV film)
1964 Das Lied vom Trompeter
Sieh' den Menschen. Eine Episode um Käthe Kollwitz (TV film)
1963 Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Es geht nicht ohne Liebe (TV film)
Liebe postlagernd (TV film)
Mariana Pineda (TV film)
Schatten und Schemen (TV film)
Smrt si říká Engelchen
1962 Der Vierte (TV film)
Die heilige Johanna (TV film)
Mein Freund Stefan Waske (TV film)
Rom, Via Margutta (TV film)
1960 Pět nábojnic
1959 Těžká zkouška

TV seriály

2010 Poslední polda (TV seriál)
Ztracený syn (S01E06)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
Pension Corona (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1988 Justitias kleine Fische (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
Scharnhorst (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1968 Rudí horolezci (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Ohne Kampf kein Sieg (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deutschlandspiel (TV film)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
1992 Jux & Dallerei (TV pořad)
Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace