foto

Ernst H. Hilbich

  • nar. 16.3.1931 (89 let)
    Siegburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Die ProSieben Märchenstunde: Die Prinzessin auf der Erbse - Qual der Wahl royal (TV film)
1999 Late Show
1998 Das Trio
Die Diebin (TV film)
1993 Kommissar Klefisch: Tod am Meer (TV film)
1992 Kommissar Klefisch - Ein unbekannter Zeuge (TV film)
1988 A.D.A.M.
1987 Něžní zmatkáři
1986 Geld oder Leber!
1980 Augsburger Puppenkiste - Am Samstag kam das Sams zurück (TV film)
Hollywood, ich komme (TV film)
1979 Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1977 Woche voller Samstage, Eine (TV film)
1975 Meine Schwester und ich (TV film)
Schlagerfestival 1925 (TV film)
1973 Unsere Tante ist das Letzte
1972 Betragen ungenügend!
Blutiger Freitag
Friß, Pappi, friß! (TV film)
Kinderarzt Dr. Fröhlich
Křik černých vlků
Trubel um Trixie
Willi wird das Kind schon schaukeln
1971 ...und sowas nennt sich Show (TV film)
Komm in die Wanne, Schätzchen
Rudi, benimm dich
Zu dumm zum...
1968 Auch schon im alten Rom (TV film)
1967 Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
1966 Panoptikum (TV film)
1963 Stahlnetz - Das Haus an der Stör (TV film)
1962 Bier, Peseten und Trompeten (TV film)
Stahlnetz - Spur 211 (TV film)

TV seriály

1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 Die Anrheiner (TV seriál)
1994 Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1991 Drei Dschungeldetektive, Die (TV seriál)
Leonie Löwenherz (TV seriál)
1990 Große Freiheit, Die (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
Kommissar Klefisch (TV seriál)
1989 Mein Butler und ich (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
Der Schiedsmann (TV seriál)
1982 Augsburger Puppenkiste - Katze mit Hut (TV seriál)
1980 Park für alle, Ein (TV seriál)
1979 Was wären wir ohne uns (TV seriál)
1975 Ach du dickes Ei (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Die lange Brauhaus-Nacht (TV pořad)
2004 Karneval Anno Pief: Die größten Redner - die besten Lieder (TV pořad)
1985 Zug um Zug - 150 Jahre Deutsche Eisenbahnen (TV pořad)
1981 Ein Wort aus Musik (TV pořad)
1977 Schlagerfestival 1927 (TV pořad)
1976 Schlagerfestival 1926 (TV pořad)
1974 Schlagerfestival 1929 (TV pořad)
1972 Hätten Sie heut' Zeit für mich? (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)
1967 Der gemütliche Samstagabend (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky