foto

Rick Hoffman

  • nar. 12.6.1970 (48 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rick Hoffman, narozen 12. června 1970 v New Yorku, je americký herec, známý pro jeho role Patricka Van Dorna v seriálu JAKE IN PROGRESS (2004) či novější právnický seriál SUITS (2011), kde ztvárnil postavu Louise Litta. Vyrůstal v Roslyn Heights (malá vesnička v New Yorku), kde vystudoval The Wheatley School v Old Westbury, před přihlášením se na University of Arizona a po jeho promoci se Rick odstěhoval do Los Angeles, aby začal se svou hereckou kariérou.

Poprvné si zahrál postavu hlídače v CONSPIRATION THEORY (1997) a byl tak nervózní, že zbabral své jediné dvě věty. Naštěstí, jeho chybné přečtení rozesmálo Julii Roberts a celou partu tak, že byl obsazen ve finální scéně, kde mu byl věnována trochu větší pozornost. Po několika malých rolích si zahrál Freddie Sackera v seriálu THE STREET (2000), což bylo jeho průlomné obsazení a umožnila mu skončit s prací číšníka a vrátit se zpět do New Yorku. Zde měl několik zapamatovatelných rolí jako Terry Loomis v kritiky očekávaném právnickém dramatu PHILLY (2001). Tyto role získaly pozornost časopisu Variety, jenž prezentoval Ricka jako jednoho z 10 herců, které musíte vidět. Poté se objevil v pár vedlejších rolích ve filmech jako BLOODWORK (2002), DAY AFTER TOMMOROW (2004) či HOSTEL (2005).

V současnosti žije v Los Angeles.

Jan "Ragdoll" Přibáň

Herecká filmografie

Filmy

2014 Locker 13
2007 Chechták
Postal
Zabij, nebo budeš zabit
2005 Hostel
2004 Cellular
Den poté
Náš čas vypršel
Paradise (TV film)
2003 Farm Sluts
Líbí se mi co děláš
Partners, The (TV film)
2002 Krvavá stopa
2001 Agent Who Stole Christmas, The
Looking for Bobby D
2000 Nejlepší způsob, jak zemřít
Z jaké jsi planety?
1998 Border to Border
Johnny Skidmarks
Smrtonosná zbraň 4
1997 Spiknutí

TV seriály

2018 Kravaťáci (TV seriál)
Epizoda 16 (S08E16)
Epizoda 15 (S08E15)
Epizoda 14 (S08E14)
další epizody (17)
2017 Kravaťáci (TV seriál)
Donna (S07E10)
Shame (S07E09)
100 (S07E08)
další epizody (16)
2016 Hráči (TV seriál)
Většina chlapů (S02E05)
Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
další epizody (16)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
Uninvited Guests (S05E09)
Mea Culpa (S05E08)
další epizody (16)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
Odchod (S04E09)
Slabiny (S04E08)
další epizody (16)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Zůstaň (S03E10)
Zlá víra (S03E09)
Koncovka (S03E08)
další epizody (16)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
V poslední chvíli (S02E10)
Nečekaný obrat (S02E09)
Zpátky do minulosti (S02E08)
další epizody (10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Pravidla hry (S01E11)
Fiktivní společnost (S01E10)
další epizody (12)
2010 Vražedná čísla (TV seriál)
A vítězem se stává... (S06E14)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nejlepší taktika (S01E07)
Samantha Who? (TV seriál)
With This Ring (S02E20)
The Other Woman (S02E19)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ozbrojené přepadení (S08E02)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Two-Horse Job (S01E03)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Farm (S02E07)
Help! (S02E05)
So I Think I Can Dance (S02E01)
další epizody (6)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V zóně (S05E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Closet (S09E16)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a pouštní červ (S01E06)
Samantha Who? (TV seriál)
The Job (S01E02)
2006 Americký táta (TV seriál)
The Best Christmas Story Never Told (S03E09)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Honička na Manhattanu (S02E07)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s kmotrem (S03E05)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Návnada (S02E09)
2001 Philly (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
The $treet (TV seriál)

Dokumentární

2006 Rozpitvaný Hostel
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace