foto

Hansjürgen Hürrig

  • nar. 22.10.1944 (75 let)
    Drážďany, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Das Geheimnis der Freiheit (TV film)
2019 Der Anfang von etwas (TV film)
Erzgebirgskrimi - Der Tote im Stollen (TV film)
Mit der Tür ins Haus (TV film)
2018 Der Mordanschlag (TV film)
Lotte Jäger und die Tote im Dorf (TV film)
Tatort - Familien (TV film)
Tatort - Ich töte niemand (TV film)
2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
2015 Polizeiruf 110 - Sturm im Kopf (TV film)
Rosa: Svatba v Africe (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Almuth und Rita (TV film)
Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
2013 Herzdamen an der Elbe (TV film)
2012 Die Schuld der Erben (TV film)
Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
Russisch Roulette (TV film)
Tierisch verknallt (TV film)
2011 Carl a Bertha (TV film)
Komisař Costa: Chuť na vraždu
Tatort - Mauerpark (TV film)
Tatort - Unter Druck (TV film)
2010 Tatort - Vergissmeinnicht (TV film)
Zivilcourage (TV film)
2009 Effi Briestová
Familie Sonnenfeld: Abschied von Oma (TV film)
Familie Sonnenfeld: Umzug in ein neues Leben (TV film)
Saze štěstí (TV film)
Tatort - Oben und Unten (TV film)
Wohin mit Vater? (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
Zúčtování (TV film)
2006 Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
Herzdamen (TV film)
Rozhodnutí (TV film)
Sieh zu dass du Land gewinnst
2005 Löwenzahn - Die Reise ins Abenteuer (TV film)
Pro každý případ, mami (TV film)
2004 Das Kommando (TV film)
Namaluj si lásku (TV film)
Tatort - Todesbande (TV film)
2003 Das Glück ihres Lebens (TV film)
Děti na stesk (TV film)
Hon na žháře (TV film)
Polizeiruf 110 - Mama kommt bald wieder (TV film)
Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
2002 Brüder (TV film)
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
2001 Das Weibernest (TV film)
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
1997 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
Der Prinzgemahl (TV film)
Raus aus der Haut (TV film)
1995 Heimatgeschichten - Alte Freunde (TV film)
Heimatgeschichten - Sprung ins Glück (TV film)
Nikolaikirche (TV film)
Novalis - Die blaue Blume
1993 Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
1992 Frank und Robert (TV film)
1991 Mein Kampf (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein verhängnisvoller Verdacht (TV film)
1990 Albert Einstein
Selbstversuch
1989 Barbaron (TV film)
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Stunde der Wahrheit (TV film)
Wir sind fünf (TV film)
1985 Schimmelreiter, Der (TV film)
Zranění (TV film)
1983 Angelikas Rache (TV film)
Die Last der Berge (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Kunstraub (TV film)
Sólo pro Sunny
1978 Jeden musí dělat mrtvou
1976 Polizeiruf 110 - Ein ungewöhnlicher Auftrag (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Per Anhalter (TV film)

TV seriály

2019 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Im finsteren Tal (E15)
2018 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das Geheimnis der Schwestern (E14)
2017 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die tödliche Affäre (E06)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Dvojí život (E14)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Dienstschluss (S17E02)
Bella Block (TV seriál)
Am Abgrund (E38)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Tiefe Gräben (S04E06)
2015 Sedwitz (TV seriál)
Trafo 257 (E01)
Bella Block (TV seriál)
Die schönste Nacht des Lebens (E36)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Die letzte Reise (S02E02)
Bella Block (TV seriál)
Für immer und immer (E35)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Hon začíná (S04E01)
Bella Block (TV seriál)
Angeklagt (E34)
Hundskinder (E33)
2012 Bella Block (TV seriál)
Der Fahrgast und das Mädchen (E31)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Volební kampaň (E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Abgelenkt (S10E30)
Bella Block (TV seriál)
Stich ins Herz (E30)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Stallorder (S01E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Entgleist (S06E12)
Bella Block (TV seriál)
Das schwarze Zimmer (E29)
2009 Bella Block (TV seriál)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 2 (E27)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 1 (E26)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wut im Bauch (E08)
Bella Block (TV seriál)
Falsche Liebe (E25)
Reise nach China (E24)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Schmutzige Geschäfte (E31)
Bella Block (TV seriál)
Weiße Nächte (E23)
Blackout (E22)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Ladung (S04E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Voll Stoff (S06E13)
Charlotte Link (TV seriál)
Am Ende des Schweigens (E09)
Bella Block (TV seriál)
Mord unterm Kreuz (E21)
2005 Das geheime Leben der Spielerfrauen (TV seriál)
Familie Sonnenfeld (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Komisař (S09E04)
Bella Block (TV seriál)
... denn sie wissen nicht, was sie tun (E18)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Abschied nehmen (S01E05)
Bella Block (TV seriál)
Die Freiheit der Wölfe (E17)
Das Gegenteil von Liebe (E15)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Seitensprung (S03E09)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Fest mit Hindernissen (S06E43)
Bella Block (TV seriál)
Tödliche Nähe (E13)
2002 Bloch (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Feindliche Übernahme (S02E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Träume und Lügen (E22)
Bella Block (TV seriál)
Im Namen der Ehre (E12)
2001 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Havanna Dream (E19)
Bella Block (TV seriál)
Bitterer Verdacht (E11)
2000 Bella Block (TV seriál)
Am Ende der Lüge (E09)
Abschied im Licht (E07)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Tag zum Feiern (S02E09)
Bella Block (TV seriál)
Geflüsterte Morde (E06)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1990 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Hallo Partner (E133)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Getrennte Wege (E115)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Das Biest (E102)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Finderlohn (E95)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nachtpartie (E77)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)
1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Divadelní záznam

1986 Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky