foto

Hansjürgen Hürrig

  • nar. 22.10.1944 (74 let)
    Drážďany, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Anfang von etwas (TV film)
Mit der Tür ins Haus (TV film)
Unter anderen Umständen - Im finsteren Tal (TV film)
2018 Der Mordanschlag (TV film)
Lotte Jäger und die Tote im Dorf (TV film)
Tatort - Familien (TV film)
Tatort - Ich töte niemand (TV film)
2017 Bella Block - Am Abgrund (TV film)
Frühling - Nichts gegen Papa (TV film)
Nord Nord Mord - Clüver und die tödliche Affäre
Unter anderen Umständen - Das Geheimnis der Schwestern (TV film)
2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
2015 Bella Block - Die schönste Nacht des Lebens (TV film)
Polizeiruf 110 - Sturm im Kopf (TV film)
Rosa: Svatba v Africe (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Almuth und Rita (TV film)
Bella Block - Für immer und immer (TV film)
Charlottes Welt - Geht nicht, gibt's nicht (TV film)
2013 Bella Block - Angeklagt (TV film)
Bella Block - Hundskinder (TV film)
Herzdamen an der Elbe (TV film)
2012 Bella Block - Der Fahrgast und das Mädchen (TV film)
Die Schuld der Erben (TV film)
Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
Russisch Roulette (TV film)
Tierisch verknallt (TV film)
2011 Bella Block - Stich ins Herz (TV film)
Carl a Bertha (TV film)
Komisař Costa: Chuť na vraždu
Smrt v lepší společnosti: Volební kampaň (TV film)
Tatort - Mauerpark (TV film)
Tatort - Unter Druck (TV film)
2010 Bella Block - Das schwarze Zimmer (TV film)
Tatort - Vergissmeinnicht (TV film)
Zivilcourage (TV film)
2009 Bella Block - Das Schweigen der Kommissarin, Teil 1 (TV film)
Bella Block - Das Schweigen der Kommissarin, Teil 2 (TV film)
Effi Briestová
Familie Sonnenfeld: Abschied von Oma (TV film)
Familie Sonnenfeld: Umzug in ein neues Leben (TV film)
Saze štěstí (TV film)
Tatort - Oben und Unten (TV film)
Wohin mit Vater? (TV film)
2008 Bella Block - Falsche Liebe (TV film)
Bella Block - Reise nach China (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Bella Block - Weiße Nächte (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Schmutzige Geschäfte (TV film)
2006 Am Ende des Schweigens (TV film)
Bella Block - Blackout (TV film)
Bella Block - Mord unterm Kreuz (TV film)
Bloch - Der Mann im Smoking (TV film)
Herzdamen (TV film)
Rozhodnutí (TV film)
Sieh zu dass du Land gewinnst
2005 Bella Block - ...denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
Löwenzahn - Die Reise ins Abenteuer (TV film)
Pro každý případ, mami (TV film)
2004 Bella Block - Das Gegenteil von Liebe (TV film)
Bella Block - Die Freiheit der Wölfe (TV film)
Das Kommando (TV film)
Namaluj si lásku (TV film)
Tatort - Todesbande (TV film)
2003 Bella Block - Tödliche Nähe (TV film)
Das Glück ihres Lebens (TV film)
Děti na stesk (TV film)
Hon na žháře (TV film)
Polizeiruf 110 - Mama kommt bald wieder (TV film)
Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
2002 Bella Block - Im Namen der Ehre (TV film)
Brüder (TV film)
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
Starkes Team - Träume und Lügen, Ein (TV film)
2001 Bella Block - Bitterer Verdacht (TV film)
Das Weibernest (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Havanna Dream (TV film)
2000 Bella Block - Abschied im Licht (TV film)
Bella Block - Am Ende der Lüge (TV film)
Der Preis der Schönheit (TV film)
1999 Bella Block - Geflüsterte Morde (TV film)
Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
1997 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
Der Prinzgemahl (TV film)
Raus aus der Haut (TV film)
1995 Heimatgeschichten - Alte Freunde (TV film)
Heimatgeschichten - Sprung ins Glück (TV film)
Nikolaikirche (TV film)
Novalis - Die blaue Blume
1993 Polizeiruf 110 - Blue Dream - Tod im Regen (TV film)
1992 Frank und Robert (TV film)
1991 Mein Kampf (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein verhängnisvoller Verdacht (TV film)
1990 Albert Einstein
Selbstversuch
Staatsanwalt hat das Wort - Hallo Partner, Der (TV film)
1989 Barbaron (TV film)
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Stunde der Wahrheit (TV film)
Wir sind fünf (TV film)
1987 Staatsanwalt hat das Wort - Getrennte Wege, Der (TV film)
1986 Die lustigen Weiber von Windsor (divadelní záznam)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort - Das Biest (TV film)
Schimmelreiter, Der (TV film)
Zranění (TV film)
1983 Angelikas Rache (TV film)
Die Last der Berge (TV film)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort - Nachtpartie (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Kunstraub (TV film)
Sólo pro Sunny
1978 Jeden musí dělat mrtvou
1976 Polizeiruf 110 - Ein ungewöhnlicher Auftrag (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Per Anhalter (TV film)

TV seriály

2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Tiefe Gräben (S04E06)
2015 Sedwitz (TV seriál)
Trafo 257 (E01)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Die letzte Reise (S02E02)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Hon začíná (S04E01)
2011 Frühling (TV seriál)
Nord Nord Mord (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
2008 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wut im Bauch (E08)
2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
Geheime Leben der Spielerfrauen, Das (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Komisař (S09E04)
2002 Bloch (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Feindliche Übernahme (S02E04)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Finderlohn (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die Deutschen (TV seriál)
1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace