foto

Daniel Ades

  • nar. 25.12.1932
    Kuba
  • zem. 30.5.1992 (59 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Oheň lásky
Studené štěstí
1988 Crossing the Mob (TV film)
Tequila Sunrise
1985 Skutečný genius
1983 Deset minut do půlnoci
1980 Bílý mys
On the Nickel
Survival Run
The Happy Hooker Goes Hollywood
1976 Passover Plot, The
Zastavení na Missouri
1972 Aguirre, hněv Boží
1971 The Last Movie
1968 Terče
1967 Masakr na svatého Valentýna

TV seriály

1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Toma (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace