foto

Margot Rose

  • nar. 17.7.1956 (64 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Vše o štědrém večeru (TV film)
2004 Píseň prérie (TV film)
2000 Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery (TV film)
Muž bez stínu
1998 Žaloba
1993 Vraždící posedlost (TV film)
1992 Dům tajemství a lží (TV film)
From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
1990 O jídle
1989 Obhájce pravdy
1986 Stranded (TV film)
1985 Brewsterovy milióny
1982 48 hodin
Something So Right (TV film)
1978 Killer's Delight

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
Poslední recept (S05E03)
2013 Mistresses (TV seriál)
Decisions, Decisions (S01E05)
2010 Outlaw (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Hlavní je to, co je uvnitř (S07E04)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
The Benign Prerogative (S05E11)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sarindipity (S05E01)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Verdicts (S03E13)
1996 Chameleon (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Těžké časy (S04E18)
Melrose Place (TV seriál)
Dead Sisters Walking (S04E32)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Nancyna volba (S06E19)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vnitřní světlo (S05E25)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Loc'd Out: Part 2 (S03E20)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 He's the Mayor (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1982 Report to Murphy (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky