foto

Jason Glover

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lživý svědek (TV film)

TV seriály

2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Failed Experiments (S03E19)
2005 Headland (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2007 Terra X: Tropenfieber: Logbuch Bounty - Das Rätsel der Meuterei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace