foto

Benjamin Völz

  • nar. 13.5.1960 (60 let)
    Berlín

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Miss Texas (TV film)
1986 Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Paradigma
Sylter Novelle (TV film)
1982 Qualverwandtschaften (TV film)
Smrt v mycí lince (TV film)
1981 Im Morgenwind (TV film)
1979 Schulmädchen vom Treffpunkt Zoo, Die
Tilt (TV film)
1976 Sladek oder Die schwarze Armee (TV film)
1975 Sie sind frei, Doktor Korczak

TV seriály

1991 Napoléon et l'Europe (TV seriál)
1987 Jokehnen oder Wie lange fährt man von Ostpreußen nach Deutschland? (TV seriál)
1984 Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Aktion Grün (TV seriál)
1973 Algebra um acht (TV seriál)

Dokumentární

2018 Rusko z výšky (TV seriál) - vyp.
2012 Deutschland von oben
2011 Automatický mozek (TV film)
2007 Terra X: Tropenfieber - Vorstoß am Orinoco: Humboldts Entdeckungen in Südamerika (TV film) - vyp.
1985 Die Mitläufer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky