foto

Chris Howe

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Mo Gilligan: Momentum (TV film)
2018 Jon Richardson: Old Man - Live
Russell Brand: Re:Birth (TV film)
2014 Jon Richardson Live: Nidiot

TV seriály

2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)
2012 Bug (TV seriál)

Dokumentární

2017 Bruno Mars: 24K Magic Live At The Apollo (TV film)
2014 Jon Richardson Grows Up (TV seriál)
2013 Robbie Williams - Noc v Palladiu (koncert)

TV pořady

2017 The Mash Report (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky