foto

Chris Howe

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Jon Richardson: Old Man - Live
Kevin Bridges: The Brand New Tour
Russell Brand: Re:Birth (TV film)
2014 Jon Richardson Live: Nidiot

TV seriály

2016 Michael McIntyre's Big Show (TV seriál)
2012 Bug (TV seriál)

Dokumentární

2017 Bruno Mars: 24K Magic Live At The Apollo (TV film)
2014 Jon Richardson Grows Up (TV seriál)
2013 Robbie Williams - Noc v Palladiu (koncert)

TV pořady

2020 Michael McIntyre: Šoumen (TV pořad)
2019 Mo Gilligan: Momentum (TV pořad)
The Kacey Musgraves Christmas Show (TV pořad)
2017 Sounds Like Friday Night (TV pořad)
The Mash Report (TV pořad)
2011 Jonathan Ross Show, The (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky