foto

Christian Rudolf

  • nar. 9.3.1965 (54 let)
    Rathenow, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Treibjagd (TV film)
2015 Veterinář vyšetřuje: Stará kletba (TV film)
2013 Tatort - Letzte Tage (TV film)
2011 Gegengerade - 20359 St. Pauli
Mannequin
Nejlepší přítelkyně (TV film)
2010 Bloch - Die Geisel (TV film)
2009 Die zweite Runde
2008 Místo činu: Stuttgart - Soukromá pomsta (TV film)
Smrtící lavina (TV film)
2006 Aufrecht stehen
Doppelter Einsatz - Seitensprung in den Tod (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Seestück mit Mädchen (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Wasserschaden (TV film)

TV seriály

2012 Conni (TV seriál)
2010 Otec Braun (TV seriál)
Symbol štěstí (E17)
Kobra 11 (TV seriál)
Napadení (S15E05)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Paralelní světy (S03E05)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 Big Ben (TV seriál)
Řád mravní čistoty (S11E02)
2002 Bloch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 TV total (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky