foto

Małgorzata Sadowska

  • nar. 15.9.1968 (51 let)
    Lipno, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na układy nie ma rady
2013 Był sobie dzieciak
2007 U Pana Boga w ogródku
2001 Poranek kojota
1999 4 w 1
1997 Pułapka
1993 Kraj świata (TV film)

TV seriály

2019 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Światełko w tunelu (S04E10)
Niespodziewana odsiecz (S04E09)
Porachunki (S04E07)
další epizody (5)
2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Znaki (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
W chmurze (S03E10)
Zimna wojna (S03E07)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Niespodzianki chodzą po ludziach (S02E10)
Przyjęcie (S02E01)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 3 (E03)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S08E08)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Lady P. (E07)
Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (5)
2014 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Aida (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Trudne dni (E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky