foto

Stephen Kearney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Oddball a tučňáci
1999 Inspektor Gadget
Titanic Chronicles, The
1996 Pistol Pete (TV film)
1995 Můj kamarád duch
1992 Garbo
Nejbláznivější z bláznů
1990 Mother Goose Rock 'n' Rhyme (TV film)
Přítel z pekla
1988 Rikky a Pete
1985 Burke & Wills
Dunera Boys, The (TV film)
1983 Molly
1982 Tennis Elbow

TV seriály

2002 MDA (TV seriál)
2001 Shock Jock (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Pan Rabb jede do Washingtonu (S04E08)
1997 Přátelé (TV seriál)
Jak se Ross a Rachel rozcházeli (S03E15)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)
1990 Let the Blood Run Free (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Fast Forward (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)

Dokumentární

2009 Remembering Nigel

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Tennis Elbow
1992 Garbo
1984 Cleaning, The

Host

TV pořady

2008 Comedy Gold (TV pořad)
1985 The Eleventh Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace