foto

Ludwig Anzengruber

  • nar. 29.11.1836
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 10.12.1889 (53 let)
    Vídeň, Rakousko-Uhersko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Der Meineidbauer (TV film) - kniha
1999 Schandfleck, Der (TV film) - kniha
1995 Über Kreuz (TV film) - kniha
1987 Der Komödienstadel - Doppelselbstmord (divadelní záznam) - kniha
1977 Der Komödienstadel - Die Widerspenstigen (divadelní záznam) - kniha
1976 Sternsteinhof - kniha
1956 Der Meineidbauer - kniha
Der Schandfleck - kniha
1955 Das Mädchen vom Pfarrhof - kniha
Der Pfarrer von Kirchfeld - kniha
1953 Die große Schuld - kniha
1950 Das vierte Gebot - kniha
Die Kreuzlschreiber - kniha
1941 Der Meineidbauer - kniha
1937 Farář z Podlesí - kniha
1936 Jugendsünde, Die - kniha
1926 Pfarrer von Kirchfeld, Der - kniha
Wien, wie es weint und lacht - kniha
1917 Der Schandfleck - kniha
Im Banne der Pflicht - kniha
1914 Das vierte Gebot - kniha
Pfarrer von Kirchfeld, Der - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Chiemgauer Volkstheater - Der ledige Hof (divadelní záznam) - divadelní hra
1978 Das vierte Gebot (TV film) - divadelní hra
Der Komödienstadel - Der ledige Hof (divadelní záznam) - divadelní hra
1967 Der Schandfleck (TV film) - divadelní hra
Die große Schuld (divadelní záznam) - divadelní hra
1964 Das vierte Gebot (divadelní záznam) - divadelní hra
1963 Der G'wissenswurm (TV film)
1960 Der Meineidbauer (divadelní záznam) - divadelní hra
1918 Der Doppelselbstmord - divadelní hra
1915 Der Meineidbauer - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky